Καρκίνος 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 13-22 Ιουλίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Σελήνη-Ποσειδώνας
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

Ο μικρός Καρκίνος του τρίτου δεκαημέρου μαζί με τη συναισθηματική Σελήνη, δέχεται και την επιρροή του Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας χρωματίζει το χαρακτήρα του με ψυχικές και πνευματικές δυνατότητες. Είναι ένα ευγενικό παιδί, φιλεύσπλαχνο και συμπονετικό που προσφέρει απλόχερα την αγάπη του. Λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική και χάνεται ανάμεσα στην φαντασία και την πραγματικότητα. Όταν το μαλώνετε πληγώνεται και απομονώνεται και συχνά έχει τάσεις φυγής. Μπορείτε να το προωθήσετε σε δραστηριότητες που χρησιμοποιεί την πλούσια φαντασία του και θα μπορεί άνετα να διαπρέψει σε οποιοδήποτε επάγγελμα σχετικό με την καλλιτεχνία. Το μικρό αυτό ονειρεύεται ώρες ατελείωτες και ο κόσμος του ονείρου μαζί με τα όμορφα συναισθήματα του χαρίζουν μια ιδιαίτερη ποιότητα στο χαρακτήρα του. Τόσο η Σελήνη όσο και ο Ποσειδώνας προσδίδουν μεγάλη ευαισθησία και μεγάλη ικανότητα να αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα και τις δονήσεις των γύρω του. 

Οι γονείς θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους γιατί η δεκτικότητα του το κάνει να αντιλαμβάνεται τη διάθεση τους και ανάλογα να μεταβάλλεται και η δική του. Η πίστη, η θετικότητα, η αισιοδοξία και η θετική του πρόθεση στα όμορφα και καλά πράγματα είναι από τα πιο γνώριμα χαρακτηριστικά του. Η τάση του να παραμένει στα όνειρά του το κρατά στα χρόνια της αθωότητας με αποτέλεσμα να πικραίνεται από την πραγματικότητα της ζωής.

<<Παιδί: 2ο δεκαήμερο Καρκίνου                                                      >>Παιδί: 1ο δεκαήμερο Λέων

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε