Καρκίνος 2ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 2-12 Ιουλίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Σελήνη-Πλούτωνας
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

Το παιδί Καρκίνος του δεύτερου δεκαημέρου δέχεται την ισχυρή επιρροή του Πλούτωνα και δηλώνει ένα παιδί πιο αποφασιστικό και πεισματάρικο. Είναι ένα παιδί που διαμορφώνει μια ισχυρή προσωπικότητα και πολλά ψυχικά αποθέματα. Βαθιά συναισθηματικό παιδί με έντονα στοιχεία κτητικότητας και συχνά ψήγματα ζήλιας που το βασανίζουν και το ταλαιπωρούν. Η ματιά του είναι έντονη και διεισδυτική, διερευνητική και αντιλαμβάνεται τα πάντα. Είναι ένα παιδί που έχει έντονη την ανάγκη της ασφάλειας και όταν του ξυπνήσουν αισθήματα ανασφάλειας γίνεται ανήσυχο και εσωστρεφής. Η έντονη ευαισθησία του το καθιστά συναισθηματικά ευάλωτο και δυσκολεύεται να αποβάλλει το φόβο του όταν κάτι το έχει στεναχωρήσει και δυσκολέψει. Η ισχυρή του προσωπικότητα όμως το βοηθά να είναι μαχητικό και ιδιαίτερα ικανό στο να διαχειριστεί τις δυσκολίες που θα συναντήσει. Έχει επιμονή και δυναμισμό και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Πάντα αυτό το παιδί έχει μια μυστική πλευρά του που δεν αφήνει να φανεί και δεν εξωτερικεύει πάντα αυτό που το έχει πληγώσει. Όπως όλα τα Καρκινάκια έτσι και αυτό μπορεί να μην δείξει τι το πλήγωσε την ώρα που συμβαίνει αλλά να το εκφράσει σε άλλη στιγμή αργότερα. 

Οι γονείς θα πρέπει να το ενθαρρύνουν να εκφράζει οτιδήποτε το έχει ενοχλήσει, να μην το κρατάει μέσα του. Η εσωστρέφεια λειτουργεί αρνητικά μέσα του και το βασανίζει, του καλλιεργεί την μυστικοπάθεια και την εκδικητικότητα, ώστε να βγάλει τις δαγκάνες του και να τις χρησιμοποιήσει. Ενισχύστε του την αυτοπεποίθηση και δημιουργείστε ένα περιβάλλον συναισθηματικής ασφάλειας και σταθερότητας για να μπορέσει να αντλήσει την δύναμη από μέσα του και να κυνηγήσει τους στόχους του.

Παιδί: 1ο δεκαήμερο Καρκίνου                                                        Παιδί: 3ο δεκαήμερο Καρκίνου

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε