Λέων 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 23 Ιουλίου-23 Αυγούστου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ήλιος
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Το παιδί Λέων του πρώτου δεκαημέρου είναι ένας γνήσιος Λέοντας, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που συνεπάγεται  αυτή διπλή επιρροή του Ήλιου. Είναι εξαιρετικά υπερήφανο και η ανάγκη του να ξεχωρίζει και να λάμπει είναι εμφανής από πολύ νωρίς. Από την πρώτη του ανάσα κερδίζει το θαυμασμό γιατί είναι ένα λαμπερό μωρό και θα προσπαθήσει να γίνει το κέντρο του κόσμου για να κερδίζει διαρκώς την προσοχή σας. Είναι ένα δημιουργικό παιδί και πάντα βρίσκει τρόπους να κερδίσει το θαυμασμό δημιουργώντας πράγματα που το κάνουν να ξεχωρίζει. Έχει ισχυρή θέληση και επιβολή των θέλω του και εκφράζει πολύ έντονα τα συναισθήματα του μέσα από ένα θεατρικό ταμπεραμέντο. Αναζητά  τρόπους να είναι το καλύτερο και να τρέφει την αυταρέσκεια του, κάτι που οι γονείς δεν θα πρέπει να τροφοδοτήσουν ακραία. Λατρεύει τα όμορφα και λαμπερά πράγματα και θέλει  να διασκεδάζει κάθε στιγμή και να διακωμωδεί τις καταστάσεις. Εκφράζει τα ειλικρινή του συναισθήματα αυθόρμητα και έχει ανάγκη το σεβασμό σε αυτά που νιώθει, γιατί διαφορετικά νιώθει προσβεβλημένο, πληγώνεται και πεισμώνει με αποτέλεσμα να εκφράζει εγωισμό. Είναι γενναιόδωρο και μεγαλώνοντας διαμορφώνει ισχυρή και πληθωρική προσωπικότητα , ισχυρή για να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες της ζωής. 

Θέλει να λάμπει και να ξεχωρίζει και του αρέσει η προβολή και το ωραίο. Ζητά την επιβράβευση σας κάθε στιγμή σε ότι κάνει και οι γονείς θα πρέπει να το βοηθήσετε να δημιουργήσει μια δυνατή εικόνα για τον εαυτό του , χωρίς να αναζητά διαρκώς την επιβεβαίωση των άλλων. Επιπλέον χρειάζεται να μάθει να διαχειρίζεται τα συναισθήματα ζήλιας όταν θα πρέπει να δεχτεί πως κάποιος άλλος είναι πρώτος, καθώς και την τάση του για υπερβολές. Διδάξετε του να εμβαθύνει στην ουσία των πραγμάτων και να μην παγιδεύεται στην επιφανειακή εικόνα του φαίνεσθαι. Δείξτε του την αγάπη σας και θα εισπράξετε τα ζεστά του συναισθήματα και το φωτεινό χαμόγελό του. Εκτιμήστε τη μοναδικότητα του, τονίστε τη σιγουριά του και δώστε του το κίνητρο αναπτύξει με υγιή τρόπο το "εγώ" του χωρίς να ενισχύεται τον εγωκεντρισμό του. 

<<Παιδί: 2ο δεκαήμερο Λέων                                                              >>Παιδί: 3ο δεκαήμερο Λέων

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε