Λέων 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 13-23 Αυγούστου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ήλιος-Άρης
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

Το παιδί Λέων του τρίτου δεκαημέρου δέχεται την πύρινη ενέργεια του Αρη και είναι από τα πρώτα χρόνια του ένα ενεργό ηφαίστειο που λαχταρά και βιάζεται να δράσει και να κατακτήσει. Πρόκειται για ένα παιδί που θα δηλώνει μάχιμο, ανταγωνιστικό και αρκετά δυναμικό και ατρόμητο. Η ζωτική του ενέργεια εκφράζεται ανεμπόδιστα και θέλει με κάθε τρόπο να διακριθεί, να προβληθεί, να πρωτοστατήσει. Είναι ένα θαρραλέο πλάσμα που θέλει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να κερδίζει τον θαυμασμό και προπάντων να βγαίνει νικητής. Το παιδί αυτό κλέβει τις εντυπώσεις με το θάρρος και την αποφασιστικότητα του και λειτουργεί ακούραστα σε οποιαδήποτε πρόκληση ξεπερνώντας τα εμπόδια για να φτάσει στο στόχο του. Είναι σημαντικό για αυτό το παιδί να μάθει πως η βιασύνη του και η δίψα του για τη νίκη και το έπαθλο μπορεί να το εξαντλήσει σωματικά και η κατάκτηση για το έπαθλο μπορεί να του στερήσει σημαντικές απολαύσεις και χαρές της ζωής. 

Δημιουργείστε συνθήκες που θα το βοηθήσουν να χαλαρώνει και να ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του, για να μπορεί να νιώθει πιο δημιουργικό και να βελτιώνει τις επιδόσεις του. Είναι σημαντικό να κατανοήσει πως είναι εξίσου σημαντικό να ζητά βοήθεια σε στιγμές δικής του αδυναμίας, με το να προσφέρει βοήθεια και προστασία στους άλλους. Συνήθως είναι υπερήφανο παιδί και δεν ζητά βοήθεια ενώ εκείνο συχνά προσφέρει βοήθεια και χωρίς να του ζητηθεί. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ένα λιονταράκι να ξεπεράσει τις κακοτοπιές του χαρακτήρα του και την έμφυτη τάση του για αλαζονεία, είναι να του δίνετε συχνά εναλλάξ αγάπη και αυστηρότητα . Δείξτε του την αγάπη και την στοργή σας, βοηθήστε το να ξεπεράσει τις κακοτοπιές του χαρακτήρα του και δώστε του τα εφόδια να λάμψει ενθαρρύνοντας το σε κάθε νέο του δημιούργημα ως καλός σύμβουλος και όχι ως αυστηρός κριτής.

<<Παιδί: 2ο δεκαήμερο Λέων                                                              >>Παιδί: 1ο δεκαήμερο Παρθένος

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε