Λέων 2ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 3-12 Αυγούστου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ήλιος-Δίας
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

Το παιδί Λέων του δευτέρου δεκαημέρου ξεχωρίζει καθώς δέχεται την επιρροή του αισιόδοξου και πληθωρικού Δία. Με κυβερνήτες Ήλιο και Δία είναι ένα παιδί που διακρίνεται για τον ενθουσιασμό του, το κέφι του, την ειλικρίνεια του και τη δίψα του για γνώση και μόρφωση. Είναι ένα χαμογελαστό παιδί που δεν χάνει την αισιοδοξία του ακόμα και σε δύσκολες στιγμές. Διαμορφώνει μεγαλώνοντας ένα ακέραιο χαρακτήρα με υψηλό όραμα που αναζητά να κάνει όμορφα πράγματα με στόχο την εξέλιξη του και την πρόοδο και φυσικά να διακριθεί. Εκδηλωτικό στα συναισθήματα του, δοτικό και γενναιόδωρο αγαπά άνευ όρων ενώ από πολύ μικρό θέλει να υπερασπίζεται το δίκιο. Συχνά είναι ακαταμάχητο στις παρέες του αλλά η υπερβολική ειλικρίνεια και ευθύτητα του μπορεί να του δημιουργήσει κάποιες φορές προβληματάκια στις παρέες του. Όταν δεν αναγνωρίζεται η προσφορά του, ή προσβάλλεται και πληγώνεται δραματοποιεί υπέρμετρα τις καταστάσεις. 

Είναι ένα τολμηρό παιδί που αγαπά την ελευθερία και την κοινωνικότητα, διαθέτει ισχυρή δημιουργικότητα και η διάθεση του για παιχνίδι και περιπέτεια είναι αδιάκοπη. Θεωρεί ακόμα και μεγαλώνοντας τη ζωή σαν μια μεγάλη παιδική χαρά, γεμάτη ατελείωτες ευκαιρίες, περιπέτεια και εμπειρίες. Διδάξετε του τη ρεαλιστική θεώρηση της ζωής και δώστε του τα εφόδια να διοχετεύει τον ενθουσιασμό του σε εφικτούς στόχους. Δυναμώστε τα ευγενικά του συναισθήματα και το πνευματώδες χιούμορ του, χτίστε γερές βάσεις στην έμφυτη σιγουριά του και μην ενισχύεται δύο αδύναμα σημεία του, το πείσμα και τον εγωισμό.

Παιδι: 1ο δεκαήμερο Λέων                                                                     Παιδι: 3ο δεκαήμερο Λέων

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε