Μπαμπάς Αιγόκερως-♑

2021-01-27

Ο Αποφασιστικός και απαιτητικός

Γεννήθηκε: 22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου

Ο Μπαμπάς Αιγόκερως είναι ο μπαμπάς που είναι γεννημένος για οικογενειάρχης, φροντίζει για όλα , λίγο αυστηρός αλλά έχει τη δυνατότητα να είναι και εξαιρετικός. Συνήθως δουλεύει πολύ γεγονός που δεν του αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί όσο θα ήθελε με τα παιδιά του. Είναι ο μπαμπάς που έχει μάθει να οργανώνει και να προβλέπει τα πάντα.  Η εμπειρία της πατρότητας είναι ικανή να τον κάνει να αναθεωρήσει και να μετριάσει σε πολλά θέματα την διάθεσή του. Θέλει να τα διδάξει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να προχωρούν με αργά και μεθοδικά και μελετημένα βήματα στη ζωή τους. Δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός συναισθηματικά, ούτε είναι ο μπαμπάς που θα κανακέψει τα παιδιά του. Την αγάπη του την δείχνει περισσότερο με πράξεις και υλικά αγαθά που προσφέρει παρά με εκδηλώσεις τρυφερότητας. Θα τα στηρίξει σε κάθε τους προσπάθεια και το μόνο που ζητά είναι ο σεβασμός τους και η υπευθυνότητα απέναντι στις υποχρεώσεις τους. Βασικό του μέλημα είναι να τους εμφυσήσει από πολύ νωρίς τις αρχές του, την πειθαρχία και τους κανόνες της οικογένειας και της κοινωνίας. 

Του είναι κάπως δύσκολο να αποδεχθεί τις παιδικές τρέλες και ωθεί τα μικρά του σε συντηρητικές συμπεριφορές. Στην προσπάθεια του να επιβάλλει αυτά που θεωρεί σωστά συχνά γίνεται σκληρός και απόλυτος. Δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από αυτά που θεωρεί πως αξίζουν τα παιδιά του, αλλά χρειάζεται να μαλακώσει και να περνά περισσότερο χρόνο μαζί τους. Να μοιράζετε μαζί τους στοργικές στιγμές ακούγοντας τις δικές τους ανάγκες για να μην καταλήξει η σχέση τους μεγαλώνοντας να διέπεται από συγκρούσεις. 

Μπαμπάς: Τοξότης                                                                            Μπαμπάς: Υδροχόος

Μαμά: Αιγόκερως                                                                              Παιδί: Αιγόκερως

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε