Μπαμπάς Υδροχόος-♒

2021-01-27

Ο δημιουργικός και ιδεολόγος

Γεννήθηκε: 21 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου
Ο μπαμπάς Υδροχόος είναι φιλελεύθερος και χαρούμενος πανέτοιμος να ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες, τις ιδέες και τα όνειρα των παιδιών του. Είναι πολύ προοδευτικός και συχνά ανακαλύπτει και αποκαλύπτει ένα νέο κόσμο στα μάτια των παιδιών του. Ονειρεύεται πως θα μεγαλώσει ένα μικρό επαναστάτη ή ένα μεγάλο εφευρέτη. Είναι ο μπαμπάς που κακομαθαίνει τα παιδιά του και θα θελήσει να γίνει φίλος με τα μικρά του. 
Στα μάτια των παιδιών του δείχνει κεφάτος και μοντέρνος με φιλελεύθερες ιδέες και αφήνει πλήρη ανεξαρτησία στα παιδιά του από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους.  Θέλει να αισθάνεται φιλαράκι με το παιδί και δείχνει την φροντίδα και την αγάπη του με πιο απρόσωπο τρόπο. Έχει μια διαφορετική προσέγγιση που μπορεί να ενισχύσει την ανασφάλεια  κάποιες φορές σε ένα παιδί με ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία. Φιλτράρει τα πάντα με μια διάθεση διασκεδαστική για να νιώθει το παιδί του άνετα,  ενώ πάντα θα το ακούσει και θα το κάνει να δει τα πράγματα από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά. 

Το παροτρύνει να δοκιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα και θέλει να του εμφυσήσει το αίσθημα για καινοτομία και ανεξαρτησία , την επαφή με τον κόσμο και την κοινωνία. Θα πρέπει να είναι πιο τρυφερός και υποστηρικτικός και να μην υπόσχεται παραπάνω από αυτά που μπορεί να κάνει για να μην το απογοητεύει και για να μπορεί να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους.  

Μπαμπάς: Αιγόκερως                                                                       Μπαμπάς: Ιχθύς

Μαμά: Υδροχόος                                                                                Παιδί: Υδροχόος

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε