Μαμά ❣  Αιγόκερως♑

2021-01-11

Η δομημένη και σοβαρή

Γεννήθηκε: 22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου

Η μαμά Αιγόκερως είναι δυναμική, σοβαρή και υπεύθυνη. Αναλαμβάνει ευθύνες και μπορεί να ανταπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία σε δυσκολίες. Είναι αυστηρή και αντιμετωπίζει τα πάντα με σοβαρότητα αλλά είναι και μία μεγάλη αγκαλιά που ξέρει να τα ακούει με τις ώρες. Η δεσποτική συμπεριφορά της  είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή γιατί δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην εξέλιξη των παιδιών της. Τα διδάσκει από νωρίς την αξία της οικονομίας, την ευγένεια και το σεβασμό. Θα τους μάθει τη δύναμη της ανεξαρτησίας και θα ασχολείται σε μεγάλο βαθμό για να τους εμφυσήσει στη ζωή την ποιότητα και όχι η ποσότητα. 

Μπορεί να μοιάζει δύσκαμπτη και αυστηρή, επειδή δεν παραχαϊδεύει τα παιδιά της και δεν επιτρέπει την ανυπακοή και τα πείσματα αλλά είναι ευαίσθητη και δυναμική και κρύβει έντεχνα τη συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα της. Θεωρεί καθήκον της να τα προετοιμάσει σωστά ,ώστε να γίνουν δυνατά και ανθεκτικά για να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια της ζωής. Παρά το αυστηρό της προσωπείο θεωρείται μία από τις πιο αφοσιωμένες μαμάδες. 

 Διαβάστε για το Παιδί Αιγόκερως 

Μπαμπάς: Αιγόκερως                                                              

Μαμά: Υδροχόος

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε