Υδροχόος 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 20-29 Ιανουαρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ουρανός
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

    Ο μικρός Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου είναι ένα χαρισματικό παιδί, ετοιμόλογο με ιδιαίτερο πείσμα και ευστροφία, σε συνδυασμό με ένα απρόβλεπτο προφίλ , γεμάτο εκπλήξεις. Στο δεκαήμερο αυτό είναι τονισμένη η διπλή ενέργεια του Ουρανού, έτσι η εκκεντρικότητα και η ανυπακοή του είναι δυνατή, το μυαλό του ιδιαίτερα εύστροφο και εφευρετικό και το πείσμα του χαρακτηριστικό. Λόγω της ισχυρής επίδρασης του Ουρανού είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένο σε οτιδήποτε θεωρείται διαφορετικό και το μυαλό του ανοιχτό στο καινούριο. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι που το οδηγεί να ερευνά πάντα για παραπάνω πράγματα από τα συνηθισμένα ! Θα νιώθει άνετα σε κάθε περιβάλλον που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα να εκφράσει με έντονο τρόπο τις πρωτότυπες ιδέες του. Δεν αντέχει τον περιορισμό και δεν μπορεί να λειτουργεί προσγειωμένα και σταθερά γιατί βαριέται εύκολα. Θέλει να συμμετέχει σε κοινές δραστηριότητες με τους φίλους του και να λαμβάνει συνεχώς νέα ερεθίσματα μέσα από συναρπαστικές περιπέτειες . 


Είναι σημαντικό να του διδάξετε να αφιερώνει χρόνο και στον εαυτό του και τις ατομικές του ανάγκες και να μην ψάχνει την ικανοποίηση μόνο από τις συναναστροφές με τους φίλους του. Τα ενδιαφέροντα του στρέφονται ιδιαίτερα σε οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία , το διαδίκτυο, ηλεκτρονικά παιχνίδια ή οτιδήποτε φέρει πρωτοποριακά στοιχεία. Θα έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί αν το απασχολήσετε με δραστηριότητες που τονίζουν την έμφυτη τάση του για ανεξαρτησία και παράλληλα ακονίζουν το μυαλό του. Επίσης είναι σημαντικό να το βοηθήσετε να προσαρμόζεται και να αποδέχεται τις αλλαγές γιατί είναι προσανατολισμένο κυρίως για να τις προκαλεί.

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε