Αιγόκερως 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 11-19 Ιανουαρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Κρόνος-Ερμής
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

Το παιδί Αιγόκερως του τρίτου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή του φτεροπόδαρου Ερμή δίνοντας του τη σωματική και πνευματική κινητικότητα που του επιτρέπει να εξομαλύνει την σοβαρή φύση του Κρόνου. Ο Ερμής χαρίζει στο παιδί του τρίτου δεκαημέρου ένα ιδιαίτερα κοφτερό και καθαρό μυαλό και στοχευμένες κινήσεις σε ότι καταπιαστεί. Σημείο κλειδί της πνευματικής του ανάπτυξης αποτελεί η παρατηρητικότητα του από πολύ μικρο. Ενώ παρατηρεί και καταγράφει τα πάντα έχει μια τάση να καθυστερήσει να περπατήσει ή να μιλήσει, αλλά όταν ξεκινήσει ο λόγος του είναι αξιοσημείωτος και θα το κάνει με δεξιότητα. Το μικρό αυτό έχει ανάγκη την επικοινωνία και την ομιλία, τα αγγίγματα και τις αγκαλιές με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ενθαρρύνετε το να μάθει να μοιράζεται τις σκέψεις του και τις συναισθηματικές του ανησυχίες. Η ικανότητα του να αναλύει μεθοδικά τις πληροφορίες που λαμβάνει το κάνει ξεχωριστό και η επιμονή του θα το οδηγήσει να καταφέρει τον στόχο του και να τελειοποιήσει πολλά και διαφορετικά ταλέντα του. 

Εκπαιδεύστε το να μάθει να εκφράζει την ευαίσθητη πλευρά του και με τα χάδια σας βοηθήστε το να εκφράσει την τρυφερότητα που έχει καλά προστατευμένη μέσα του. Έχει ένα ξεχωριτό τρόπο να προβάλλει με λογικά επιχειρήματα τις απαιτήσεις του και σκέφτεται πρώτα πολύ καλά πριν την κάθε του πράξη. Προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση πολύ πιο εύκολα από τα προηγούμενα δεκαήμερα. Θέλει να νιώθει σημαντικό και χρήσιμο , γι' αυτό αναθέστε του μικρές ευθύνες και αυτό θα φροντίσει να τις κάνει άριστα. Επιβραβεύστε το και δείξτε του την αγάπη σας!


© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε