Υδροχόος 3ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 9-19 Φεβρουαρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ουρανός-Αφροδίτη
➰Μοίρες 3ο δεκαήμερο από 20°-29° 59

    Ο μικρός Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου διαμορφώνει μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Δέχεται την επιρροή της Αφροδίτης, πλανήτη της κοινωνικής σύνδεσης και της αρμονίας. Ο συνδυασμός της γλυκιάς Αφροδίτης με τον τρελό Ουρανό δίνει ιδιαίτερη κοινωνικότητα και μία πιο ήπια πινελιά στο χαρακτήρα του ενώ η ανάγκη για διαφορετικότητα εκφράζεται μέσα από τα ενδιαφέροντα και τις κοντινές σχέσεις. Δημιουργεί περίεργες σχέσεις και έντονα συναισθήματα που έχει ανάγκη να τα εκφράζει ιδιαίτερα. Η Αφροδίτη χρωματίζει με καλλιτεχνικές ιδέες το μικρό αυτό και τα ενδιαφέροντα του συνδέονται με την τέχνη, το χορό, τη μόδα, τη μουσική , τη διακόσμηση. Το παιδί αυτό έχει μια πιο γλυκιά και ζεστή διάθεση και προσεγγίζει τις παρέες του με διαφορετικούς τρόπους για να συνδεθεί και να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια της ομάδας. 

Η ικανότητα του να είναι αντιδραστικό και ταυτόχρονα συμβιβαστικό το κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο κοινωνικά και ενδιαφέρεται για ανθρώπους με αναπηρία ενώ η αδικία το κινητοποιεί έντονα συναισθηματικά. Έχει ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματα του για να είναι ευτυχισμένο και οι γονείς πρέπει να το διδάξουν να τα αναγνωρίζει. Κάντε μαζί του πειράγματα, παίξτε παιχνίδια με ρόλους και μικρές ιστορίες για να εκφράσει τα συναισθήματα που βιώνει όπως αγάπη, χαρά, λύπη, έκπληξη, ντροπή, θυμό, φόβο. Δείξτε του εμπιστοσύνη και αποδοχή και πάνω από όλα την αγάπη σας! 

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε