Ιχθύες 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

🧜‍♂️ Γεννήθηκε: 20-29 Φεβρουαρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Ποσειδώνας (Δίας)
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 00° -09° 59

Ο μικρός Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου δέχεται την διπλή επιρροή του ονειροπόλου Ποσειδώνα και εκπέμπει μεγάλη γοητεία και ιδιαίτερα ταλέντα. Ως γνήσιο παιδί του Ποσειδώνα είναι εξαιρετικά διαισθητικό και ονειροπόλο και μπορείτε να το αναγνωρίσετε από το βαθύ και ταξιδιάρικο βλέμμα του! Η δημιουργικότητα και η φαντασία του μπορούν να βρουν θετική διέξοδο σε κάθε μορφή τέχνης, γεγονός που μπορεί να το αναδείξει σε επιτυχημένο καλλιτέχνη. Το παιδί αυτό είναι ιδιαίτερα υπερευαίσθητο, τρυφερό και συμπονετικό αλλά θα χρειαστεί τη βοήθεια και την καθοδήγηση των γονιών του για να αξιοποιήσει πλήρως και σωστά το δυναμικό του. Έχει ανάγκη ένα αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον και οι γονείς με τρυφερότητα, σταθερότητα και πειθαρχία να το θωρακίσουν απέναντι στις δυσκολίες της ζωής. 

Το παιδί Ιχθύς αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο την πραγματικότητα. Μέσα στον φανταστικό του κόσμο διαμορφώνει μια ρευστή και άπιαστη ουσία της προσωπικότητας του με αποτέλεσμα πολλές φορές μεγαλώνοντας να αναζητά τρόπους να εδραιώσει την πραγματική ταυτότητα του. Αυτό αποτελεί ένα αδύναμο σημείο του που θέλει προσοχή γιατί μπορεί να αναπτύξει επαφές με άτομα που μπορεί να το επηρεάσουν αρνητικά και να το παρασύρουν σε άσχημα μονοπάτια. Οι γονείς με τα σωστά κίνητρα μπορούν να βοηθήσουν αυτό το παιδί να συνδεθεί ομαλά με την πραγματικότητα και να μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε αυτή..

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε