Αιγόκερως 2ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 1-10 Ιανουαρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Κρόνος-Αφροδίτη
➰Μοίρες 2ο δεκαήμερο από 10°-19° 59

Το παιδί Αιγόκερως του δευτέρου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή της γλυκιάς Αφροδίτης με αποτέλεσμα να γλυκαίνει το χαρακτήρα του και να αμβλύνει την αυστηρότητα του Κρόνου. Η Αφροδίτη βοηθά το παιδί αυτό να είναι πιο εκφραστικό και ανοιχτό προς τους ανθρώπους γύρω του. Από πολύ νωρίς έχει ανάγκη από συνθήκες ηρεμίας και αρμονίας, χρειάζεται την ασφάλεια της αγκαλιάς, για να νιώθει συναισθηματική σταθερότητα. Το μικρό αυτό προσεγγίζει με έμφυτη ευγένεια καθετί που το ενδιαφέρει και με το σωστό μέτρο. Δημιουργείστε συνθήκες που του επιτρέπουν να χτίσει σταδιακά και σε γερά θεμέλια την κοινωνικότητα του και να διαμορφώσει σταθερές σχέσεις .Ο συνδυασμός σοβαρότητας - διακριτικότητας και διπλωματίας που το χαρακτηρίζει του προσδίδουν την ικανότητα να γνωρίζει τον τρόπο που θα προσεγγίσει τους στόχους του και να καταφέρει να πετύχει. 

Έχει ανάγκη την επιβεβαίωση και το θαυμασμό σας όταν εκφράζει τη δημιουργική του πλευρά και συχνά αναπτύσσει καλλιτεχνικές τάσεις. Αφοσιώνεται πάρα πολύ στα όνειρά του και στις φιλοδοξίες του και θα εκτιμήσει πολύ την πρακτική βοήθεια σας για να τα υλοποιήσει. Θα ψάξει με κάθε τρόπο να βρει πως θα επιτύχει αυτό που επιθυμεί και να δημιουργήσει όμορφα πράγματα που θα έχουν διαχρονική αξία. Ενδυναμώστε το μικρό σας να φτάσει τα όνειρά του εκτιμήστε τα ταλέντα του και αυτό θα βρει χίλιους τρόπους να σας κάνει τη ζωή όμορφη!

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε