Αιγόκερως 1ου δεκαημέρου

2021-01-11

 🤰 Γεννήθηκε: 22-31 Δεκεμβρίου
➰Κυβερνήτης ζωδίου και δεκανού: Κρόνος
➰Μοίρες 1ο δεκαήμερο από 0°-09° 59

Το παιδί Αιγόκερως του πρώτου δεκαημέρου δέχεται την ισχυρή επιρροή του αυταρχικού Κρόνου. Δηλώνει από πολύ νωρίς ένα σοβαρό, επιφυλακτικό, παρατηρητικό, υπεύθυνο, φιλόδοξο, συνεργάσιμο παιδάκι , αξιαγάπητο. Από μικρό έχει μια έμφυτη σεμνότητα, ιδιαίτερο αυτοέλεγχο και αναπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος, Αντιλαμβάνεται τα όρια και τους περιορισμούς σαν κάτι πολύ φυσικό και νιώθεις σαν γονιός πως μεγαλώνεις ένα μικρό με χαρακτηριστικά ενηλίκου. Από την κούνια του είναι ήσυχο και δεν απαιτεί διαρκώς την προσοχή σας, μοιάζει να είναι αυτάρκης και δεν εκδηλώνει εύκολα τις συναισθηματικές του ανάγκες. Οι γονείς δεν πρέπει να αρκεστούν μόνο στην κάλυψη των βασικών αναγκών τροφής, ύπνου, αλλά με χάδια και φιλιά να προσπαθούν να συνδεθούν μαζί του για να εξοικειώνεται με τη σωματική επαφή. Είναι σα να χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης που ίσως αργότερα θα του είναι δύσκολο να αναπτύξει. Δείξετε του με κάθε τρόπο την αγάπη σας και με την τρυφερότητα και την αγκαλιά σας βοηθήστε το να μάθει να εκφράζει πιο εύκολα τα συναισθήματα του.

Το παιδί αυτό έχει ξεκάθαρους στόχους και είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένο στην πρακτική πλευρά της ζωής. Δυναμώστε την αυτοπεποίθηση του κάνοντας το να νιώσει σημαντικό και ξεχωριστό για να αποκτήσει τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση να κυνηγά τους υψηλούς του στόχους! Βοηθήστε το να χαλαρώσει , προκαλέστε το να χαίρεται με το παιχνίδι και να βιώνει την παιδική του ηλικία. Να του θυμίζετε συχνά πως είναι παιδί και έχει δικαίωμα στην τεμπελιά και το παιχνίδι και τότε θα δείτε πως αυτό το ντροπαλό μικρό είναι σκέτη απόλαυση!

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε