Το σχολείο και τα πιο ζωηρά παιδιά

2021-03-15

                                                                                                                   Επιστροφή  στην Αρχική

Τα υπέροχα πιο ζωηρά παιδιά : Κριός - Σκορπιός - Τοξότης

🎈 Κριός ♈ 💖  Η πρώτη του επαφή του μικρού Κριού με το σχολείο μπορεί να είναι δραματική, μπορεί να ξεσπάσει σε κλάματα και να φωνάζει με θεατρικό τρόπο για να σας συγκινήσει με τη θλίψη του. Ουσιαστικά όμως με το που θα αφήσετε το μικρό Κριαράκι σας και φύγετε αυτό θα στραφεί στιγμιαία για νέου φίλους και στο παιχνίδι. Ο μαθητής με τα χαρακτηριστικά του Κριού είναι ανήσυχος και περίεργος και ανυπόμονος να μάθει, σε βομβαρδίζει με πληθώρα ερωτήσεων χωρίς να ακούει όλες τις απαντήσεις. Είναι καλός σε όλα τα μαθήματα γιατί θέλει να ξέρει τα πάντα και διψά για μάθηση. Είναι ένας παθιασμένος μαθητής που καταβροχθίζει τις γνώσεις. Στο σχολείο λατρεύει τα μαλλιοτραβήγματα και τους καβγάδες με τα φιλαράκια για να κυριαρχήσει. 

Αργότερα στην εφηβεία γίνεται πιο επαναστάτης και μπορεί να εμφανίσει μια πτώση στην απόδοση των μαθημάτων του την οποία πρέπει να τη διαχειριστείτε με αρκετή υπομονή και διπλωματία θίγοντας το φιλότιμο του για να πάρει μπρός. Θα ονειρεύεται να γίνει αρχηγός σε οποιαδήποτε επάγγελμα έχει εξουσία, στρατιωτικός , αστυνομικός και πρωταθλητής στον αγωνιστικό χώρο.

🎈Σκορπιός♏💖

Η πρώτη του επαφή με το σχολείο δεν θα σας προβληματίσει τόσο πολύ. Η επιθυμία του να μάθει θα είναι πιο δυνατή από την τάση για αντίσταση. Ο μικρός Σκορπιός εμφανίζει από πολύ νωρίς αυτονομία, δυναμικό χαρακτήρα και η θέληση του αναγκάζουν τους γονείς να έρθουν από πολύ νωρίς αντιμέτωποι με την ανεξαρτησία του, ενώ δεν πρέπει να το καταπιέσετε σε θέματα εκπαίδευσης, αλλά να του καλλιεργείται την αίσθηση πως κάθε χρόνο θα γίνεται όλο και πιο ανεξάρτητος. Το πρόβλημα ίσως με το παιδί Σκορπιό είναι πως μπορεί να αντιδρά και να μην θέλει να διαβάσει ότι δεν του αρέσει, ιδιαίτερα αργότερα κατά την εφηβεία του. Θα παρακολουθεί τους δασκάλους που συμπαθεί και θα γίνετε αρνητικός σε όσους για κάποιο λόγο αντιπαθεί. Στην εφηβεία έχεις την τάση για συνεχής αναζητήσεις και έρευνα , μυστικές εμπειρίες, πράγμα που θέλει προσοχή για να μην οδηγηθεί σε περίεργες παρέες. Θα ονειρεύεται να γίνει ψυχολόγος , χειρουργός, θα ερευνά με πείσμα και θα εστιάζει σε καθετί που μαθαίνει σε βάθος.

🎈Τοξότης♐💖

Ο μικρός Τοξότης θέλει να μάθει τα πάντα για τον κόσμο. Η μάθηση και η κατανόηση του κόσμου που βλέπει γύρω του είναι βασικές ανάγκες του. Είναι ένα έξυπνο, ευγενικό και ζωηρό παιδί στο σχολείο που ξεχειλίζει από ενεργητικότητα, με διαρκή διάθεση για παιχνίδι ενώ του αρέσουν πολύ οι φάρσες. Παρόλο που είναι έξυπνο μυαλουδάκι, μπορεί να έχει χαμηλές επιδόσεις στο σχολείο και χρειάζεται κίνητρα για να μπορέσει να συγκεντρωθεί και να διαβάσει. Δεν θέλει πιέσεις και πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή μαζί του με αγάπη και γλυκύτητα για να το κάνετε να καταλάβει πως θα ωφεληθεί αν μάθει το μάθημα του. Είναι ένας μικρός αναζητητής που θέλει ελευθερία κινήσεων και έκφρασης και δύσκολα περιορίζεται στην τυποποιημένη εκπαίδευση γιατί θα το ελκύουν πάντα νέες γνώσεις για να ανακαλύπτει και νέοι ορίζοντες. Θα ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας, δημοσιογράφος ή να ακολουθήσει επάγγελμα που έχει σχέση με ταξίδια και εξερεύνηση

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε