Το σχολείο και τα πιο επιμελή παιδιά.

2021-01-05

                                                                                                                               Επιστροφή στην Αρχική

Τα υπέροχα πιο επιμελή και πειθαρχημένα παιδιά: Ταύρος -Παρθένος - Αιγόκερως

🎈Ταύρος♉💖

Ο μικρός Ταύρος είναι ένας μαθητής σοβαρός που επεξεργάζεται με υπομονή τη γνώση , κάνει τα μαθήματα του χωρίς να αφήνει τίποτα στη μέση. Στο σχολείο μπορεί να κάθεται ήσυχος σε μια γωνία, ντροπαλός και αθόρυβος. Επιζητά την αποδοχή και την προσοχή της δασκάλας μέσα στην τάξη και μπορεί να γίνει ζωηρός και ανήσυχος στην τάξη αν αισθάνεται απόρριψη. Το παιδί αυτό έχει μεγάλη ανάγκη να αισθάνεται ασφάλεια σε ότι κάνει για να μπορέσει να φτάσει το στόχο του και να ανθίσει. Ονειρεύεται να λάμψει σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα ιδιαίτερα τα κορίτσια έλκονται από επαγγέλματα αισθητικής και ζωγραφικής, τραγούδι και χορό . Τους αρέσει να σχεδιάζουν και μπορεί να ακολουθήσουν επαγγέλματα σχετικά με αρχιτεκτονική και σχεδιασμό.

🎈Παρθένος ♍💖

Το μικρό σας στο ζώδιο της Παρθένου δηλώνει έναν μαθητή που έχει ανάγκη να αναλύει μεθοδικά και να κατανοεί κάθε λεπτομέρεια, να καταλάβει τα πάντα γύρω του. Δυνατό του χαρακτηριστικό να λύνει προβλήματα να λύνει σπαζοκεφαλιές και να συναρπάζει με το πνευματικό του ενδιαφέρον. Είναι πολύ σοβαρό και μετρημένο χωρίς τον ενθουσιασμό που εκδηλώνουν άλλες ομάδες ζωδίων. Έχει την τάση να κλείνετε στο δωμάτιο του για να διαβάσει, ή να ασχοληθεί με το ζωάκι του που υπεραγαπά. Ευαίσθητο παιδί που θα πρέπει να του φερθείτε με ευγένεια και αγάπη χωρίς να το καταπιέζετε. Καθώς δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματα του ενθαρρύνετε το να ασχοληθεί με θεατρικό παιχνίδι για να μάθει να εκφράζεται μέσα από τις εναλλαγές των ρόλων. Ονειρεύεται να κάνει ένα επάγγελμα που να είναι χρήσιμο και να προσφέρει και μπορεί να λάμψει σε ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα.


🎈Αιγόκερως♑💖

Πρόκειται για ένα σοβαρό και υπεύθυνο μαθητή που δεν αφήνει εκκρεμότητες στα μαθήματα του και οργανώνει τα πάντα με σοβαρότητα χωρίς να αφήνεται στην παιδική του παρόρμηση για παιχνίδι. Βάζει την επιτυχία του πάνω απο όλα και δεν επιτρέπει στον εαυτό του μέτρια απόδοση στα μαθήματα. Είναι ένα φιλόδοξο παιδί που από μικρό ονειρεύεται να κυριαρχήσει τις παρέες του, τον κόσμο και να πετύχει σε ότι θελήσει με πείσμα και σιγουριά.Ενδιαφέρεται να συζητά μαζί σας από μικρό με σοβαρότητα τα θέματα του και με τους φίλους του ενεργεί σαν μικρομέγαλο. Ενδείκνυτε να το προωθήσετε σε ένα χόμπυ που θα μπορεί να χαλαρώνει απο την πίεση και την ένταση του σχολείου. Ονειρεύεται να γίνει κάποιος με ισχυρή επιρροή και καριέρα. 

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε