Κρυμμένα Ταλέντα στην Αστρολογία

2021-08-20
Φωτογραφία από Leonid Portnoy από το Pixabay
Φωτογραφία από Leonid Portnoy από το Pixabay

Μουσικό ταλέντο- Ικανότητες τραγουδιού.

«Η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη, απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και ζωή στα πάντα» ( Πλάτων). 

Όλοι έχουμε ξεχωριστά χαρίσματα, ταλέντα και ικανότητες που είτε οφείλονται σε κληρονομικά χαρακτηριστικά που φέραμε από τη γέννηση μας, είτε αναπτύξαμε στην πορεία της ζωής. Συμβαίνει συχνά να νομίζουμε ότι δεν έχουμε κάποιο ταλέντο ή ότι άλλοι άνθρωποι έχουν ευλογηθεί με περισσότερες ικανότητες και ταλέντα από αυτά που εμείς κατέχουμε. Άλλες φορές δεν χρησιμοποιούμε τα ταλέντα μας, γιατί φοβόμαστε ότι ενδεχομένως θα αποτύχουμε ή θα μας επικρίνουν οι άλλοι με αποτέλεσμα να τα κρύβουμε. Σημαντικό και πρωταρχικό είναι να ανακαλύψουμε τα ταλέντα - αν πρόκειται για τον εαυτό μας, να τα αξιολογήσουμε - ιδιαίτερα για τα παιδιά μας από την πρώιμη ηλικία τους, ούτως ώστε να βρούμε τα δυνατά σημεία και τις ικανότητές τους. Οι γονείς μπορούν να μάθουν στα παιδιά τις απαραίτητες επιδεξιότητες προκειμένου να αναπτύξουν τα ταλέντα τους. Τα ταλέντα ξεδιπλώνονται μέσα από το περιβάλλον, διαμορφώνονται και αναπτύσσονται μέσα από την εκπαίδευση, την προσπάθεια, την επιμονή και η τελειοποίηση τους κερδίζεται με κόπο! 

Η αναζήτηση ταλέντων στο γενέθλιο χάρτη αποτελεί μια συναρπαστική και ενδιαφέρουσα μελέτη. Τα δυνατά και αδύνατα σημεία μας είναι κωδικοποιημένα στο γενέθλιο μας διάγραμμα. Ο εντοπισμός τους, μας αποκαλύπτει τι θέλει η ψυχή να κάνει για να νιώσει πληρότητα και η υποστήριξη τους από αρμονικούς παράγοντες θα βοηθήσει για να εκφραστούν ευκολότερα. 

Μέσα από το αστρολογικό διάγραμμα μπορούμε να αναγνωρίσουμε την καλλιτεχνική ικανότητα από πολύ νωρίς στο χάρτη ενός παιδιού. Ο αστρολογικός συνδυασμός που πρέπει πάνω από όλα να εξετάσουμε είναι το τρίπτυχο της προσωπικότητας δλδ Ωροσκόπος, Σελήνη και ο Ήλιος. Η Καλλιτεχνία αναδεικνύεται από την εμπλοκή Ποσειδώνα , Αφροδίτης , Σελήνης, Μεσουράνημα , από τα ζώδια, τους πλανήτες και ενισχύεται από τις όψεις, καθώς επίσης και τα παράγωγα διαγράμματα όπως είναι της 5ης, 7ης, 9ης και 10ης Αρμονικής. Ο John Addey, ένας από τους μεγαλύτερους Αστρολόγους, συνέδεσε τις αρμονικές με τις Νότες και τη Μουσική και είχε οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι οι όψεις πενταγώνου και διπλού πενταγώνου είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικές σε γενέθλιους χάρτες ανθρώπων και δείχνουν την δυνατότητα για καλλιτεχνικό ταλέντο.

Τύποι τέχνης και Αστρολογία

Μουσική : Για το ταλέντο της μουσικής σημαντικοί δείκτες είναι ο Ποσειδώνας, η Αφροδίτη , ο Ουρανός και τα ζώδια Ιχθύες και Ταύρος.

Χορός : Για αυτό τον τύπο τέχνης σημαντικοί δείκτες είναι η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας που δείχνουν χάρη και ταλέντο. Ένα τονισμένο άνω ημισφαίριο είναι συχνά παρών σε χάρτες χορευτών επειδή οι χορευτές είναι συχνά στο προσκήνιο.

Ηθοποιός : Οι σημαντικοί δείκτες εδώ είναι το ζώδιο του Λέοντα, ο Ήλιος και ο 5ος οίκος. Σημαντική συμμετοχή επίσης έχουν το ζώδιο των Ιχθύων, ο Ποσειδώνας και το 12ο σπίτι. Λόγω της δημοσιότητας που έχουν οι ηθοποιοί συχνά εντοπίζουμε να τονίζεται το μεσουράνημα και γενικά ο 10ος οίκος.

Εικαστικές τέχνες: Η Αφροδίτη αποτελεί τον πιο σημαντικό δείκτη για αυτό τον τύπο τέχνης , ο Ποσειδώνας και η Σελήνη, ενώ τα πιο αντιπροσωπευτικά ζώδια είναι ο Ταύρος, ο Ζυγός και οι Ιχθύες.

Λογοτεχνικό ταλέντο : Το ταλέντο στη γραφή σχετίζεται με τον Ερμή και το ζώδιο των Διδύμων . Αποτελούν βασικά στοιχεία στο γενέθλιο γράφημα εάν θέλουμε να εντοπίσουμε το ταλέντο για γραφή. Ο Ερμής σε όψη με τη Σελήνη, την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα ή τον Ήλιο, ένας 3ος οίκος με ιδιαίτερη έμφαση αποτελούν ισχυρούς δείκτες.

Σε αυτή τη μελέτη θα αναφερθώ κυρίως στο Μουσικό Ταλέντο στην αστρολογία και την ικανότητα τραγουδιού.

Ζώδια και μουσική ικανότητα

Σε όλα τα ζώδια μπορεί να αναγνωρίσουμε μοναδικά χαρίσματα ή ταλέντα και το κάθε ζώδιο μπορεί να εκφράσει το ταλέντο με το δικό του τρόπο. Το μουσικό ταλέντο ένας Κριός μπορεί να το εκφράσει πιο παθιασμένο και ενεργητικό, ενώ με πείσμα και εργατικότητα μπορεί να χτίσει καριέρα πάνω στο ταλέντο του. 'Ένας Τοξότης δεν γνωρίζει όρια και καλούπια, έχει αστείρευτη πνευματικότητα, δεν περιορίζει το πνεύμα του και θα ταξιδέψει για το όραμα του, έχοντας αναζητήσεις σε τέχνες, ποίηση, ζωγραφική. 'Ένας Αιγόκερως μπορεί να προσελκύει πιο κλασικό ρεπερτόριο, παραδοσιακή μουσική και θα παραμείνει διαχρονικός, ένας Σκορπιός βγάζει βάθος, μυστήριο και πάθος που καθηλώνει,  ενώ ένας Υδροχόος ταλαντούχος και πρωτοποριακός μπορεί να δίνει ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό στυλ, που εντυπωσιάζει τους γύρω του . Οι δείκτες που υποδηλώνουν καλλιτεχνικό μουσικό ταλέντο δεν σχετίζονται απαραίτητα με την καριέρα που θα κάνει το άτομο. Δηλαδή μπορεί κάποιος να έχει ένα μουσικό ταλέντο αλλά να μην το έχει κάνει επάγγελμα.

Στην Αστρολογία η μουσική ικανότητα μπορεί να συνδέεται περισσότερο με τα ζώδια του Ταύρου και των Ιχθύων, ενώ οι σημαντικοί πλανήτες για το μουσικό ταλέντο είναι η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας

Ταύρος και Μουσικό Ταλέντο στην Αστρολογία

Ο Ταύρος κυβερνιέται από την Αφροδίτη και είναι ένα ζώδιο προσανατολισμένο στις απολαύσεις της ζωής. Έχει ιδιαίτερες αισθητικές ικανότητες, εκτιμά τις πολυτέλειες, εκφράζει θαυμασμό για τα όμορφα πράγματα στη ζωή, τα λουλούδια, τις γεύσεις, επικεντρώνεται στην μετατροπή των ιδεών σε πραγματικότητα και είναι ένα από τα πιο καλλιτεχνικά ζώδια στην αστρολογία. Το ζώδιο του Ταύρου κυβερνά τις φωνητικές χορδές, το λαιμό και τη φωνή.  Ένας τονισμένος Ταύρος στο ωροσκόπιο αναδεικνύει καλλιτεχνικές ικανότητες, δείχνει τη φυσική τάση για τραγούδι. Aν κάποιος είναι Ταύρος ή έχει Ωροσκόπο Ταύρο, ή έχει Ταύρο στην ακμή του 2ου,5ου, 10ου και 11ου οίκου ή οι κυβερνήτες τους είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, τότε θα μπορούσε να είναι καλός τραγουδιστής. Τα πιο σημαντικά ζώδια για το τραγούδι είναι ο Ταύρος και οι Ιχθύες.  

Ζυγός και μουσικό ταλέντο

Η Αφροδίτη κυβερνά και το Ζυγό. Ο Ζυγός είναι ζώδιο της τέχνης ,οπότε όταν μιλάμε για τέχνη και ταλέντα σαφώς πρέπει να τον υπολογίζουμε. Ο Ζυγός έχει έντονη την αίσθηση της τέχνης, της αρμονίας με εξαιρετική καλλιτεχνική ποιότητα, γοητεία και αίσθηση στο ωραίο. Συχνά παρατηρούμε να είναι τονισμένο το ζώδιο του Ζυγού σε γενέθλια διαγράμματα των καλλιτεχνών και να προβάλλει εκλεπτυσμένες αισθητικές δεξιότητες. Ο Ωροσκόπος στο Ζυγό, η Αφροδίτη πάνω στον Ωροσκόπο , ο Δίας στον 10ο οίκο με τη Σελήνη και τον Άρη να βρίσκεται στον 4ο οίκο, είναι ένας συνδυασμός που δείχνει ότι το άτομο παίρνει όνομα, φήμη και πλούτο από μουσικό ταλέντο.

Σε ένα αστρολογικό χάρτη αν ο 2ος οίκος ή ο 3ος ή ο 4ος ή ο 10ος οίκος βρίσκονται στον  ζυγό με την Αφροδίτη σε καλή θέση θα δώσει ενδιαφέρον για τη Μουσική και θα εξελίξει τη μουσική ή το τραγούδι ως καριέρα.

Ιχθύες και Μουσικό Ταλέντο στην Αστρολογία

Οι Ιχθύες είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζώδιο που κολυμπά στη θάλασσα του ονείρου, συνθήκη που χρησιμεύει ως πηγή έμπνευσης στη ζωή τους. Κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα την υψηλότερη οκτάβα της Αφροδίτης και ανήκουν σε μια διαφορετική σφαίρα, όπως άλλωστε και η μουσική! Άτομα με έμφαση στο χάρτη στους Ιχθύες, συχνά διαθέτουν διάφορα καλλιτεχνικά ταλέντα, συμπεριλαμβανομένου του μουσικού ταλέντου. Το ζώδιο αυτό έχει μια πολύ ισχυρή διαίσθηση, και προσελκύεται από τη μουσική, την υποκριτική και όλες τις μορφές τέχνης. Όταν έχουμε ισχυρό Ιχθύ στο γενέθλιο διάγραμμα τότε η τέχνη είναι ένας τρόπος να συνδεθεί το άτομο με το σύμπαν και τον εαυτό του. Ο οίκος που σχετίζεται με τους Ιχθύες είναι ο δωδέκατος. Εάν υπάρχουν αρκετοί πλανήτες εκεί, τότε η τέχνη είναι ένας τρόπος για να συνδεθεί το άτομο με τη συλλογική εικόνα και  τον εσωτερικό εαυτό του. Η τέχνη βοηθά να αγγίξει το άτομο τις δημιουργικές πτυχές του εαυτού του και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αποβάλλει το άγχος, τις φοβίες.

Καρκίνος και Καλλιτεχνική Ικανότητα.

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο των συναισθημάτων και της διαίσθησης που αλλάζει πάντα διαθέσεις, ακολουθώντας τη διαίσθησή του και τις συναισθηματικές του διακυμάνσεις. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον οίκο που κυβερνά ή στον Ωροσκόπο , όταν ο Ήλιος και ο Ερμής συνδέονται με 2ο ή 3ο οίκο είναι συχνά δείκτες για τραγουδιστές.

Λέων και μουσικές ικανότητες

Ο Λέων είναι το ζώδιο της δημιουργικότητας και της αυτο-έκφρασης που διαθέτει εσωτερική λάμψη. Κυβερνιέται από τον Ήλιο και διαθέτει την απαραίτητη ζωτική δύναμη για να δημιουργεί κάτι νέο, ενώ είναι σε θέση να εκφράζεται με ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Απολαμβάνει να παίζει και να διασκεδάζει τους άλλους και με ό,τι καταπιάνεται έχει επιτυχία. Το λιοντάρι τονίζεται συχνά στα διαγράμματα των ανθρώπων που απολαμβάνουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και τη δημοσιότητα. Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στο Λέων στον οίκο του, όταν ο Ήλιος , Ερμής και Αφροδίτη συνδέονται με τον 1ο, 2ο, 3ο, ή 5ο οίκο είναι συχνά δείκτες για τραγουδιστή.

Πλανήτες και μουσική στην Αστρολογία

Κάθε πλανήτης έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες. Η Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας, είναι οι πιο σημαντικοί και ακολουθεί ο Ουρανός, η Σελήνη, ο Δίας , ο Ερμής. Αποτελούν δείκτες στον γενέθλιο χάρτη που υποδηλώνουν και το μουσικό ταλέντο στην αστρολογία. Η εξέχουσα θέση τους στο γενέθλιο διάγραμμα και οι όψεις μεταξύ τους, θα μας δώσει πληροφορία σημαντική για αυτές τις κλίσεις, αλλά όπως πάντα θα πρέπει να μελετηθεί ολόκληρο το γενέθλιο γράφημα για να μπορεί να βγει ένα πιο συγκεκριμένο συμπέρασμα.

Αφροδίτη ως δείκτης καλλιτεχνικού ταλέντου.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς και σχετίζεται με την ποίηση, τον πολιτισμό, την τέχνη , την αισθητική. Αντιπροσωπεύει τη μουσική, τα μουσικά όργανα, το χορό, το τραγούδι, τους συνθέτες και ιδιαίτερα όταν συνδέεται με τη Σελήνη και τον Ερμή ή τον 2ο οίκο αποτελεί μια καλή ένδειξη των μουσικών ταλέντων. Μια εξέχουσα Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη δείχνει εκλεπτυσμένες αισθητικές δεξιότητες, δείχνει ανθρώπους που προσελκύονται από την ομορφιά και έχουν ένα έμφυτο ταλέντο για τις τέχνες, για τη δημιουργία αρμονίας, στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα στις τέχνες . Το ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη, αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες σχετικά με το είδος της τέχνης που θέλει να κάνει ή και σε τι είδους τέχνη προσελκύετε. Η όψη με κάποιον άλλο καλλιτεχνικό πλανήτη, όπως τη Σελήνη, τον Ποσειδώνα, θα βοηθήσει τη δημιουργική ενέργεια να εκφραστεί και να ρέει πιο εύκολα. Σε ευνοϊκή όψη με τον Ωροσκόπο δίνει φυσική ομορφιά και συχνά κάνει γοητευτικό και χαρισματικό το άτομο ενώ σε όψη με το μεσουράνημα επιλέγει συχνά μια καριέρα που σχετίζεται με την τέχνη. Είναι ένας καλλιτεχνικός πλανήτης και είναι ο βασικός δείκτης για έναν ταλαντούχο τραγουδιστή και ένα επιτυχημένο συνθέτη ή μουσικό.

Ποσειδώνας και η ικανότητα τραγουδιού

Ο Ποσειδώνας πλανήτης της έμπνευσης κυβερνά τη μουσική, το τραγούδι, το χορό και είναι ίσως ο πιο σημαντικός πλανήτης για να υποστηρίξει την ικανότητα τραγουδιού. Ένας καλά πλαισιωμένος Ποσειδώνας μπορεί να είναι ένας ισχυρός δείκτης του μουσικού ταλέντου και των ικανοτήτων τραγουδιού. Πλανήτης της φαντασίας, της καλλιτεχνικής έμπνευσης, της μουσικής, του χορού, της υποκριτικής. Οι εξέχουσες ιδιότητες του Ποσειδώνα να μπορεί να δημιουργήσει την μαγευτική ψευδαίσθηση που μας ταξιδεύει έξω από τα όρια της πραγματικότητας, μπορούν να προσανατολίσουν σε διαφόρων ειδών ταλέντα και ικανότητες. Η υποκριτική, η χορογραφία, ο κινηματογράφος αποτελούν μια μορφή Ποσειδώνιας έκφρασης.

Η Σελήνη και το Μουσικό Ταλέντο.

Η Σελήνη αντιπροσωπεύει το μυαλό, τη συναισθηματική φύση, τα ένστικτά, τη διαίσθηση, τις διαθέσεις. Μια εξέχουσα Σελήνη στον γενέθλιο χάρτη δείχνει ένα άτομο πολύ συναισθηματικό που μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με καλλιτεχνικό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει και την ανταπόκριση από το κοινό. Η Σελήνη αποτελεί σημαντικό δείκτη για το μουσικό ταλέντο καθώς και διακυμάνσεις και οι αλλαγές στο σχήμα και τις φάσεις της μπορούν να συσχετιστούν με τις διακυμάνσεις στο ρυθμό ενός τραγουδιού. Η σύνδεση της με την Αφροδίτη θα δώσει ευφορία φωνής. Μια δυνατή Σελήνη και Αφροδίτη στον Ωροσκόπο , ή στο 2ο οίκο , στον 5ο και στο 10ο δηλώνει πως μπορεί να γίνει διάσημο το άτομο. 

Ο Ερμής, ο πλανήτης της νοημοσύνης όταν συνδέεται με μια ισχυρή Αφροδίτη ή τον 3ο οίκο θα δώσει την ικανότητα να γίνει εξειδικευμένος μουσικός. Ο Ερμής κυβερνά τα δάκτυλα, τα χέρια και τις δεξιότητες, έτσι όταν είναι καλά πλαισιωμένος στον γενέθλιο χάρτη δείχνει την επιδεξιότητα στα χέρια και μπορεί επίσης να δείξει πληροφορία για το μουσικό όργανο που υπάρχει κλίση. Η απόλυτη έξαρση του Ερμή στην 15η μοίρα της Παρθένου μπορεί να δώσει τον ενορχηστρωτή.

Επιπλέον ένα άτομο με Ωροσκόπο Παρθένο και τον Ερμή τοποθετημένο σε ζώδιο της κυβέρνησης του, την Αφροδίτη στον 2ο ή 9ο οίκο, τον Άρη στον 3ο, 8ο, ή 12ο οίκο είναι σημεία που συχνά δείχνουν μια τεράστια επιτυχία σε καριέρα τραγουδιού.

Ουρανός και μουσικό ταλέντο

Ο Ουρανός έχει να κάνει με την καινοτομία, τις σύγχρονες ιδέες, την επανάσταση, τη δημιουργικότητα και καθετί νέο. Είναι ένας ακόμα πλανήτης που συχνά ξεχωρίζει στα διαγράμματα των μουσικών και δείχνει ένα μοναδικό, ασυνήθιστο στυλ μουσικής και τέχνης. Εάν ο Ουρανός πλαισιώνεται με πολλούς πλανήτες στο χάρτη τότε προτείνει να σκεφτείτε έξω από το συμβατικό τρόπο.

Ο Δίας μεγεθύνει και επεκτείνει ό, τι αγγίζει στην αστρολογία. Εάν ο Δίας στο χάρτη έρχεται σε επαφή με τους πλανήτες που είναι σημαντικοί για τη μουσική, τους καθιστά πιο δυνατούς. Μια σύνοδος Δία - Αφροδίτης ενισχύει την αίσθηση της αρμονίας και την επεκτείνει. Ένας καλά τοποθετημένος Δίας δίνει πνευματική σύνδεση μέσω της μουσικής.

Μουσικό ταλέντο στους οίκους

Οι οίκοι ως σημαντικοί δείκτες για ταλέντα.

  • 1ος οίκος: είναι ο οίκος του εαυτού και αποτελεί την αφετηρία των οίκων στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Οι πλανήτες εδώ θα δείξουν ένα ενδιαφέρον άτομο που έχει πολλά να δείξει και τον τρόπο που ξεκινά οτιδήποτε στη ζωή του και πως το αντιμετωπίζει.
  • 2ος οίκος : αντιπροσωπεύει την ικανότητα φωνής και ομιλίας και οι πλανήτες εδώ είναι συχνά δείκτες ταλέντων. Το πόσο γλυκιά είναι η φωνή, εξαρτάται από την δύναμη του 2ου οίκου, πως επηρεάζεται από τον κυβερνήτη του και από τους πλανήτες που βρίσκονται μέσα σε αυτόν. Όταν ο κυβερνήτης του 2ου οίκου και η ακμή του σχηματίζουν όψη με Αφροδίτη και τον κυβερνήτη 3ου, 5ου, 10ου, 11ου τότε μπορεί να κάνει επαγγελματική σταδιοδρομία στο τραγούδι. Αν είναι ισχυρός 2ος οίκος και ο κυβερνήτης του και η Αφροδίτη σε όψη με το 10ο οίκο δείχνει επίσης επάγγελμα στο τραγούδι.
  • 3ος οίκος: οι πλανήτες εδώ θα δείξουν δεξιότητες. Ένα ενεργό νου και εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας. Ο 3ος είναι ο 2ος από το 2ο οίκο επίσης σημαντικός και δείχνει την ποιότητα της φωνής. Όταν βρίσκονται ευνοϊκοί πλανήτες μέσα στον 3ο και σχηματίζουν όψη με τον Ωροσκόπο και τον κυβερνήτη 10ου οίκου, το άτομο αποκτά δεξιότητες τραγουδιού
  • 5ος οίκος: ο οίκος της δημιουργικότητας , επιδεξιότητας και αυτο-έκφρασης. Οι πλανήτες εδώ δείχνουν ένα άτομο δημιουργικό και διασκεδαστικό που λατρεύει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής.
  • 9ος οίκος: ο οίκος που απαιτεί βαθιά κατανόηση και σε αυτόν συγκαταλέγονται οι τέχνες που φέρνουν επαφή με το κοινό, όπως το θέατρο, το τραγούδι, τη λογοτεχνία, τη διδασκαλία της τέχνης.
  • 10ος οίκος: είναι ο οίκος που διέπει το επάγγελμα και τη δημόσια εικόνα δείχνει την επιτυχία, το όνομα, τη φήμη. Οι πλανήτες εδώ είναι δείκτες της επαγγελματικής πορείας και περιγράφουν πώς βλέπει ο κόσμος το άτομο. Η τέχνη ως καριέρα στο γενέθλιο διάγραμμα φαίνεται από τον κυβερνήτη του 10ου οίκου που συχνά βρίσκεται σε ένα δημιουργικό οίκο όπως τον πέμπτο ή το δωδέκατο και σε ένα δημιουργικό ζώδιο.
  • 12ος οίκος: είναι ο οίκος των ιχθύων και δεν αποτελεί εύκολη συνθήκη στο χάρτη. Οι πλανήτες εδώ δίνουν ενδοσκόπηση, εξωπραγματικές, αλλά και υποσυνείδητες ανησυχίες. Συνήθως στον οίκο αυτό συναντάμε καλλιτέχνες και οι γενέθλιοι χάρτες των μουσικών που έχουν τονισμένο 12ο οίκο μπορούν να έχουν εξαιρετική επιτυχία.

Συμβολή των Πλανητικών Όψεων στα ταλέντα.

Τα ταλέντα στην αστρολογία συνήθως αναδεικνύονται με αρμονικές όψεις τρίγωνα, εξάγωνα, πεντάγωνα και διπλά πεντάγωνα. Οι πλανήτες που χαρακτηρίζονται ως δείκτες ταλέντων θα πρέπει να βρίσκονται σε ισχυρή θέση. Οι αρμονικές όψεις τριγώνου και εξαγώνου δίνουν μια ευκολότερη ροή ενέργειας, αλλά οι σκληρές όπως τετράγωνο , αντίθεση, χιαστί παρέχουν κίνητρα και αναγκάζουν το άτομο να αναλάβει δράση.

'Όψεις Σελήνης-Αφροδίτης

Οι όψεις Σελήνης-Αφροδίτης είναι τυπικοί δείκτες που δίνουν σημαντική ένδειξη καλλιτεχνικού ταλέντου στον γενέθλιο χάρτη. Το άτομο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα με έναν αρμονικό και όμορφο τρόπο. Οι αρμονικές όψεις δίνουν μια γοητευτική προσωπικότητα και κάνουν το άτομο συχνά δημοφιλή.

Όψεις Σελήνης-Ποσειδώνα

Οι όψεις της Σελήνης -Ποσειδώνα υποδηλώνουν ένα ρομαντικό και ιδεαλιστικό άτομο που μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με έναν ονειρικό, γοητευτικό τρόπο. Δείχνουν αυξημένη ευαισθησία και έντονη διαίσθηση με ισχυρές δημιουργικές τάσεις και αποτελούν ένδειξη καλλιτεχνικού ταλέντου στην αστρολογία. Με δύσκολες όψεις (τετράγωνο ή αντίθεση), η τέχνη είναι μια σημαντική υγιής διέξοδος για να ξεφύγει το άτομο την τάση για πιθανούς εθισμούς.. 

Όψεις Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Οι όψεις της Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι από τους ισχυρότερους δείκτες μουσικού ταλέντου στην αστρολογία και δείχνουν συχνά μια όμορφη φωνή. Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει την έμπνευση και τη φαντασία και αποτελεί την υψηλότερη οκτάβα της Αφροδίτης. Μεταξύ τους υπάρχει μια ροή ενέργειας που ενώνει τη θεϊκή έμπνευση και την αίσθηση της ομορφιάς. Ο Ποσειδώνας είναι μυστικιστικός και δημιουργικός και η Αφροδίτη μπορεί να μετατρέψει αυτήν την ενέργεια σε τέχνη. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας υποδηλώνουν εξαιρετικά προικισμένα άτομα που λατρεύουν τη μουσική, έχουν ταλέντο στην ποίηση και πλούσια φαντασία. 

Όψεις Αφροδίτης-Ουρανού

Ο Ουρανός πάντα φέρνει μια μοναδική, φρέσκια άποψη. Οι όψεις Αφροδίτης-Ουρανού, δίνουν έναν πρωτότυπο τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων και το άτομο προτιμά νέους, ασυνήθιστους τρόπους δημιουργίας και τέχνης, ενώ μπορεί να δείχνει και μια καλή αίσθηση του ρυθμού. Συχνά μπορεί να τις συναντήσουμε στα γενέθλια διαγράμματα των μουσικών της pop.

Όψεις τριγώνου Αφροδίτης-Δία ή Ποσειδώνα -Δία δίνουν καλλιτεχνική επιτυχία, υψηλή καλαισθησία, εμπνευσμένη φαντασία, ενώ με τον Ερμή διευκολύνεται η επικοινωνία του έργου. 

Ο Κρόνος σε μια αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, υποδηλώνει ότι μπορεί το άτομο να μετατρέψει τις ιδέες και τα οράματά του σε πραγματικότητα!

Πολυαστρίες πλανητών: Η συγκέντρωση τριών ή περισσότερων πλανητών, ο ένας κοντά στον άλλον σε εύρος 8 μοίρες περίπου, υποδηλώνουν μια μεγάλη συγκέντρωση ενέργειας που εστιάζει σε μια συγκεκριμένη περιοχή της ζωής και συχνά μπορεί να είναι δείκτης καριέρας. Μια πολυαστρία σε οίκους που σχετίζονται με καλλιτεχνικά ταλέντα όπως είναι ο 2ος, 5ος ή ο 12ος οίκος, μπορεί να δηλώνει δημιουργικότητα και αγάπη για την τέχνη. Συχνά οι τραγουδιστές μπορεί να έχουν πολυαστρία στον Ταύρο.

Σχηματισμοί: Σημαντική πληροφορία διαβάζουμε από το Τρίγωνο Ταλέντου, του Μεγάλου Τριγώνου, τα πεντάγωνα και διπλά πεντάγωνα.

Η μουσική αποτελεί την υψηλότερη μορφή δημιουργικότητας, μια παγκόσμια γλώσσα, που μπορεί να συνδέει με το συναίσθημα της την ανθρωπότητα ολάκερη από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Μας βοηθά να ισορροπούμε και να ανακαλύπτουμε την ομορφιά που μας περιβάλλει. Είναι η καλλιέργεια της ψυχής που δίνει τη δυνατότητα στον καθένα μας να εκφραστεί και να επικοινωνήσει τον ψυχικό του κόσμο και θεωρείται μια από τις πιο διαχρονικές αυτό-συνταγογραφούμενες θεραπείες που μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές που δεν μπορούν να αγγίξουν τα φάρμακα!

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!