Το 2022 και τα Παιδιά του Ζωδιακού

2022-01-06

Καλώς ήρθε το 2022 και για τα μικρά αστέρια! Εύχομαι το Νέο έτος να φέρει στην οικογένειά σας την τύχη του Δία και τη δύναμη του Κρόνου!

Για όλη την ανθρωπότητα τα προηγούμενα δύο χρόνια συνέβησαν αναπόφευκτες αλλαγές που υπερβαίνουν τα όρια μας και είναι σημαντικό η νέα χρονιά να αποτελεί μια ελπιδοφόρα μετάβαση από το σκοτάδι σταδιακά στο Φως! Οι διάφορες καταπιεστικές καταστάσεις επηρέασαν βαθιά τη ζωή παιδιών και εφήβων καθώς έπρεπε να προσαρμοστούν σε μια μη κανονική σχολική ζωή, στο εικονικό σχολείο, χωρίς επαφές με φίλους, με την απειλή του φόβο και την ακύρωση των σχεδίων τους!

Μια μικρή ματιά σε σημαντικές Πλανητικές Θέσεις της χρονιάς...

Το 2022 ανοίγει την αυλαία του με την είσοδο του Δία στους Ιχθύες! Από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, ο Δίας, ο πλανήτης των θαυμάτων, θα βρίσκεται στους Ιχθύες. Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά ξεκινά με μια αισιόδοξη νότα που μας ενθαρρύνει να παραμείνουμε πιστοί στα όνειρα και την ελπίδα παρόλη την αντιξοότητα της κατάστασης και για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει ένα μικρό θαύμα στη ζωή τους! Αυτή η θέση θα ενισχύσει τις αγαπητικές σχέσεις ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς! Από τον Μάιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, ωστόσο, ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό, ένα περιβάλλον που σημαίνει για το παιδί σας πως μπορεί να είναι πιο ζωηρό και να εκφράζεται πιο επιθετικά για να διεκδικήσει τα θέλω του και την ανεξαρτησία του ή για να εκφράσει το θυμό του!

Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη σε φαινομενικά ανάδρομη πορείας στον Αιγόκερω, από τον Δεκέμβριο μέχρι 29 Ιανουαρίου. Ο κυβερνήτης της χαράς, της αγάπης, της ομορφιάς , των σχέσεων βρίσκεται σε μια δύσκολη για την ιδιοσυγκρασία της θέση και τη δυσκολεύει για να δείξει αυτά που αντιπροσωπεύει! Αυτό σημαίνει ότι η αυτοφροντίδα και η επαναξιολόγηση των προσωπικών αξιών θα μας απασχολήσει τον πρώτο μήνα της χρονιάς. Τα μικρά παιδιά μπορεί να εμφανίσουν λίγο γκρίνια και να σας πιέσουν με τις προτιμήσεις τους και το ανικανοποίητο στις υλικές επιθυμίες τους.

Ο Κρόνος κυβερνήτης των ορίων και της πειθαρχίας θα βρίσκεται όλο το έτος στον Υδροχόο και μας παρακινεί να αναγνωρίσουμε τις αξίες μας και να αναζητήσουμε αυθεντικά πρότυπα ζωής. Μας δίνει τα κίνητρα να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και υπεύθυνα για τις αλλαγές. Για τα μικρά παιδιά δηλώνει την απαραίτητη εκπαίδευση για οριοθέτηση του εαυτού τους αλλά και την ανάγκη της κατανόησης του σεβασμού των ορίων των άλλων.

Ο Ουρανός θα συνεχίσει από τον Ταύρο να διαταράσσει τις σταθερές μας, με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και γρήγορες εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής. Φέτος θα κινηθεί χωρίς κόντρες και αντιδράσεις ,υπενθυμίζοντας μας πάντα την μόνη σταθερά που διαθέτει πως τα πάντα ρέουν σαν το ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.. και εμείς πρέπει να ακολουθούμε τη ροή των αλλαγών!

Ο ονειρικός Ποσειδώνας από τη θέση του στους Ιχθύες θα εξακολουθήσει να μας γεννά την ελπίδα και το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο. Ταυτόχρονα όμως για κάποιους μπορεί να δηλώνει κάποιες παγίδες και κακοτοπιές που θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους για να μην παρασυρθούν και ταλαιπωρηθούν .

Ο Ερμής θα αναδρομήσει 3 φορές το 2022 στα ζώδια του αέρα και λίγο πριν μας αποχαιρετήσει σε ζώδιο της γης. Στο ζώδιο του Υδροχόου, από 15/1 έως 5/2, στο ζώδιο των Διδύμων από 12/5 έως 3/6, στο ζώδιο του Ζυγού από 11/9 έως 2/10 και στο ζώδιο του Αιγόκερω από 28/12 έως 19/1/23, δυσκολεύοντας τις επικοινωνίες, τις μετακινήσεις, την προώθηση της πληροφορίας και θέματα μάθησης ,προκαλεί παρεξηγήσεις.

Ο Πλούτωνας από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω θα συνεχίσει με αλλαγές και μεταβολές να πιέζει και να μεταμορφώνει τη ζωή μας. Δημιουργεί συναισθηματικές πιέσεις και επιφέρει εμπειρίες και τραύματα και ευαισθησίες που πρέπει να διαχειριστούμε για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε όσα πραγματικά επιθυμούμε και να αναγεννηθούμε.

Ο Άρης στις 30.10.22 θα γίνει ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων και δείχνει ένα διάστημα που θα επιφέρει ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κάποια δυσκολία στη διαχείριση της προσωπικής μας ενέργειας. Στη θετική του πλευρά είναι ιδανική περίοδος για να εστιάσουμε και να εμβαθύνουμε στις συναισθηματικές μας συνδέσεις και να δουλέψουμε το συναισθηματικό μας έλεγχο. Στα παιδιά μπορεί να παρατηρήσετε μια εσωστρέφεια και μια δυσκολία να εκφράσουν το θυμό ή τα θέλω τους και λόγω καταπίεσης να έχουν απότομα ξεσπάσματα. Μπορεί να είναι πιο ευάλωτα σε ατυχήματα και καλό είναι να μην μπαίνουν σε περιπετειώδης δράση που εμπεριέχει ρίσκα αυτό το διάστημα, ενώ δεν θα πρέπει να τα ξεκινάτε καινούργιες αθλητικές δραστηριότητες.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Μεταμόρφωσης του Ταύρου-Σκορπιού , μας παρακινούν να προσδιορίσουμε τη ζωή μας με διαφορετικό τρόπο. Μας προκαλούν άγχος και ανασφάλεια και μας καλούν με απροσδόκητο τρόπο να διαχειριστούμε τις μεταβολές στη ζωή μας , να επικεντρωθούμε σε προσωπικά μας θέματα βρίσκοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια , τη σιγουριά, τις αισθήσεις, το σώμα, την τροφή θα μας απορροφήσουν το ενδιαφέρον και θα πρέπει να διαχειριστούμε τις μεταβολές που θα προκύψουν.

Κάθε γονέας προσπαθεί να παρέχει στο παιδί του την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και καθοδήγηση, ελπίζοντας να τα αναθρέψει πιο σωστά και καλύτερα.. Γνωρίζοντας το ωροσκόπιο του παιδιού σας μπορείτε να αποκομίσετε περισσότερες πληροφορίες για να κατανοήσετε καλύτερα και να ανακαλύψετε τρόπους που θα βοηθήσουν να συνδεθείτε καλύτερα μαζί τους. O ζωδιακός κύκλος μπορεί να είναι μια επιπλέον χρήσιμη πηγή για να μάθουμε περισσότερα για τη φυσική τους ιδιοσυγκρασία και να δώσει στους γονείς επιπλέον ευφυΐα για το πώς να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Δείτε τις τάσεις που υπάρχουν για τα παιδιά σας το 2022 με βάση τον Ωροσκόπο τους σε συνδυασμό και με το Ζώδιο του Ηλίου τους.

ΚΡΙΟΣ : Το 2022 για τους μικρούς Κριούς χαρακτηρίζεται σα χρονιά δυο ταχυτήτων! Στο πρώτο 5μηνο είναι πιο ονειροπόλοι , γαλήνιοι , συμπονετικοί και έχουν έμπνευση και έπειτα γίνονται πιο ζωηροί και πρόθυμοι για μάχες. Στο ξεκίνημα της χρονιάς με την ανάδρομη Αφροδίτη στο 10ο οίκο τους, θα είναι λίγο επιφυλακτικά στις κοινωνικές επαφές , ίσως να γκρινιάζουν περισσότερο, να απαιτούν περισσότερες υλικές ανταμοιβές χωρίς απαραίτητα να ικανοποιούνται . Ίσως να αισθάνονται έντονα την κυριαρχική στάση ενός γονέας και να καταπιέζονται οι επιθυμίες τους. Από το Φεβρουάριο όμως θα μπορέσετε να τα προσεγγίσετε καλύτερα χωρίς να αισθάνονται συναισθηματικές πιέσεις. Στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα δείτε ένα πιο δημιουργικό παιδί πιο ήρεμο και πιο ονειροπόλο και θα του δοθούν ευκαιρίες για να ανοίξει τα φτερά του και να αναπτύξει τα ταλέντα του. Μπορεί να παρατηρήσετε πως έχει εσωτερικές αναζητήσεις και ανησυχίες για τον κόσμο, την ανθρωπότητα και τον εαυτό του μέσα σε αυτόν. Στο φιλικό του περιβάλλον μπορεί να υπάρχουν θέματα στα οποία μπορεί να είναι σημαντική η βοήθεια σας για να μάθει να επιλύει τις συγκρούσεις, αλλά και θα επωφεληθεί από ομαδικές δραστηριότητες. Το διάστημα που ο κυβερνήτης τους Άρης θα γυρίσει ανάδρομος πρέπει να το βοηθήσετε να κατανοήσει πως το να μάθει την ευγένεια και τη διπλωματία είναι η μεγαλύτερη νίκη από την επιθετική στάση!

ΤΑΥΡΟΣ : Οι αλλαγές και οι αναθεωρήσεις στη ζωή του μικρού σας Ταύρου συνεχίζονται και το 2022. Η χρονιά ξεκινάει με τον κυβερνήτη τους ανάδρομο οπότε αισθάνονται κάποια ανασφάλεια για τις επιλογές τους και μια δυσκολία ικανοποίησης, αλλά από το Φεβρουάριο θα είναι σε βοηθητική θέση για να καταφέρουν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους να μάθουν καινούρια πράγματα και να είναι πιο φιλικά. Οι γονείς να είστε προετοιμασμένοι για τις εναλλαγές της συμπεριφοράς τους και να επικεντρωθείτε να τα βοηθήσετε να νιώσουν πως έχουν μια σταθερή βάση στην οικογένεια που μπορεί να στηρίξει τα νέα τους ενδιαφέροντα! Θα τα δείτε να διευρύνονται οι συνδέσεις και οι κοινωνικές τους επαφές και να συνδέονται με νέους φίλους στο σχολείο ή μέσα από δραστηριότητες. Μπορεί να είναι πιο δημοφιλής μέσα στους συνομήλικους τους και να δείξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους. Ταυτόχρονα είναι μια χρονιά που δεν θα πρέπει να λειτουργήσουν βιαστικά , σπασμωδικά και απερίσκεπτα . Ιδιαίτερα οι μικροί Ταύροι του 2ου δεκαημέρου θα σας δυσκολέψουν με την επαναστατική τους διάθεση απέναντι στους περιορισμούς και τα όρια που μπορεί να θέλετε να τους βάλετε. Να είστε προετοιμασμένοι πως φέτος μπορεί να πάρετε πολλά μαθήματα και οι ίδιοι από το μικρό σας Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η προηγούμενη χρονιά για τους μικρούς Διδύμους είχε αρκετές πιέσεις και αναθεωρήσεις σε πολλά θέματα. Το πρώτο εξάμηνο του 2022 μπορεί να νιώθουν ακόμα λίγο πιεσμένα και ίσως δυσκολευτούν καθώς πρέπει να έχουν συνέπεια στις υποχρεώσεις τους και μην διασκορπίζονται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παρατηρήσετε αρκετά σκαμπανεβάσματα καθώς μπορεί να αισθάνονται μπλοκαρισμένα όταν πρέπει να λειτουργήσουν μέσα από κανόνες και διαδικασίες, κάτι που δεν είναι στη φύση τους. Από το Μάιο θα έχουν πιο ανεβασμένη διάθεση, θα κάνουν νέους φίλους και θα νιώθουν ιδιαίτερη χαρά να σχεδιάζουν πολλά νέα πράγματα και να αξιοποιούν τις ιδέες τους. Εκφράζουν καλύτερα τα θέλω τους και στρέφονται σε πολλές και ενδιαφέρουσες νέες κατευθύνσεις που μπορεί μεν να τους δυσκολέψουν λίγο αλλά δίνοντας προτεραιότητες θα τα καταφέρνουν. Η θέση του Κρόνου βοηθά να βρίσκουν τρόπους και να αναπροσαρμόζονται για να διαχειριστούν τους στόχους τους. Είναι μια σημαντική χρονιά που θα επικεντρώνονται στο να κερδίσουν την προσοχή και την αναγνώριση από τον κόσμο δείχνοντάς τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τα χαρίσματά τους. Λίγο περισσότερο προσοχή στην υγεία τους και στη διατροφή τους. Ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά σας αν έχουν πλανήτες από την 20η -25η μοίρα των Διδύμων γιατί μπορεί να λαμβάνουν μπερδεμένα μηνύματα από το περιβάλλον που δημιουργούν αβεβαιότητα και μπορεί να οδηγηθούν σε λάθος κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το 2022 για τα Καρκίνους είναι μια χρονιά αισιοδοξίας και εξέλιξης που θα ανοίξει νέες δυνατότητες και θα προσφέρει πολλές ελπίδες και όνειρα που θα το βοηθήσουν να ανθίσει! Η Αφροδίτη στο ξεκίνημα της χρονιάς ευνοεί τις συναντήσεις με παλιούς φίλους και συμμαθητές και από το Φεβρουάριο θα ευνοήσει και σε νέες φιλίες που θα είναι σημαντικές. Τα Καρκινάκια του 3ου δεκαημέρου θα κληθούν να περάσουν κάποιες δοκιμασίες σε σημαντικές σχέσεις που θα τα αναγκάσει να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους, και μπορεί να τους δημιουργήσει κάποιο άγχος. Μπορεί να δημιουργηθούν πιέσεις σχετικά με το σχολείο τους ή να δείχνουν ένα άγχος γύρω από το σχολικό περιβάλλον και να θέλουν να είναι περισσότερο στο σπίτι! Ίσως υπάρχουν κάποιες αντιζηλίες ή να προκαλούν και τα ίδια με τη συμπεριφορά τους. Ελάτε πιο κοντά στους φόβους τους και προκαλέστε τα με ενσυναίσθηση να συζητήσουν και να τους εκφράσουν! Ωστόσο είναι ιδανικά φέτος να βελτιώσετε ίσως το δωμάτιό τους και να δημιουργήσετε όμορφες συνθήκες για να μπορέσει να γίνει πιο δημιουργικά και να αναπτυχθούν! Φέτος μπορεί να αγωνίζονται για την αναγνώριση των ικανοτήτων τους και αυτό περιλαμβάνει κάποιες πιέσεις αλλά με τη δική σας βοήθεια θα καταφέρουν να βρουν το δρόμο για να πετύχουν τους στόχους τους.

ΛΕΩΝ : Τα παιδιά Λέοντες θα έχουν μια απαιτητική και σημαντική χρονιά με ένα ευχάριστο διάλειμμα που θα μπορούν να νιώσουν πιο ανάλαφρα με την παρουσία του Δία. Το 2022 επιθυμούν να συνδεθούν περισσότερο με το περιβάλλον τους αλλά συχνά αισθάνονται πως κανείς δεν τους καταλαβαίνει με αποτέλεσμα συχνά να είναι λίγο μοναχικά. Ωστόσο η δική σας καθοδήγηση μπορεί να τα βοηθήσει να καταλάβουν τι λειτουργεί και τι όχι στη συμπεριφορά τους ώστε να συμβάλει θετικά στην εσωτερική τους ανάπτυξη! Έχουν ανάγκη φέτος να αισθανθούν περισσότερο την αγάπη , την εμπιστοσύνη και αποδοχή από το περιβάλλον τους για να μπορέσουν να συνδεθούν και να νιώσουν οικειότητα με φίλους, γονείς και αδέρφια. Με τον Κρόνο απέναντί τους είναι απαραίτητο να μάθουν να συνεργάζονται με τους άλλους και να κάνουν υποχωρήσεις. Η συμμετοχή σε μια συλλογική φιλανθρωπική δραστηριότητα εάν βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία μπορεί να τα βοηθήσει να συγχρονιστούν καλύτερα στη σύνδεση με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ευχάριστες αλλαγές για τα παιδιά Παρθένους στη νέα χρονιά με το Δία στο πλευρό τους μέχρι αρχές Μαΐου . Φαίνεται να υπάρχουν συναρπαστικές ευκαιρίες για να εκφράσουν τον εαυτό τους και θα τα δείτε να εργάζονται σκληρά αλλά και να ανταμείβονται για τις προσπάθειες τους . Είναι βέβαια αρκετά επικεντρωμένα στους άλλους και αντιγράφουν συμπεριφορές και συνήθειες του περιβάλλοντος τους . Φροντίστε να γίνεται ο σωστός καθρέπτης που θα αντανακλά την αγάπη και εμπνέει το θαυμασμό για να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους και αποφεύγεται να τα εκθέτεται σε φοβικές καταστάσεις που πιθανόν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά τους ή να διαταράξουν τον ύπνο τους . Μπορεί να παρατηρήσετε να αντιγράφει συνήθειες είτε από αδέλφια ή κάποιο φίλο ή από κάποιο διάσημο που θαυμάζει. Διατηρήστε μια καλή ρουτίνα στην καθημερινότητα του και το οργανόγραμμα που έχει ανάγκη για να το βοηθήσετε να κρατήσει μια σταθερότητα στις προκλήσεις της χρονιάς. Ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά σας αν έχουν πλανήτες από την 20η -25η μοίρα της Παρθένου γιατί μπορεί να νιώθουν υπερβολική ευαισθησία και μια δυσκολία που θα τα πιέσει ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ : Τα παιδιά Ζυγοί έχουν μια ωραία χρονιά με ενδιαφέρουσα καθημερινότητα , παραγωγικά ενδιαφέροντα και υγιεινές συνήθειες! Τα παιδιά στο ζώδιο του Ζυγού εκ φύσεως αναζητούν τη συνέπεια και σταθερότητα στην καθημερινή τους ζωή όποτε το 2022 προμηνύεται να είναι πιο κοντά σε αυτές τις συνθήκες. Επίσης μπορεί να δημιουργήσουν τώρα πιο στενό δεσμό με ένα κατοικίδιο και να γίνουν ο φύλακας του. Η ανάγκη τους για γνώση και πληροφορία μπορεί να είναι περισσότερο τονισμένη φέτος ενώ θα έχουν και αυξημένο ενδιαφέρον για να ασχοληθούν με ένα κοινωνικό στόχο! Με τον Άρη στους Διδύμους από 20 Αυγούστου και μετά, ήρθε η ώρα να βάλουν λόγια στα θέλω και τις ανάγκες τους και θα πρέπει να το διδάξετε πώς να διεκδικούν με σαφήνεια και ειλικρίνεια αυτά που θέλουν για τον εαυτό τους! Έρχονται πιο κοντά στις επιθυμίες τους βρίσκουν τη σωστή κατεύθυνση για να τις πραγματοποιήσουν. Τα Ζυγάκια του 3ου δεκαημέρου είναι σε πιο πιεστική κατάσταση και θα τα δείτε να βιώνουν κάποιες δυσκολίες που θα σας προβληματίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Οι αλλαγές για τους μικρούς Σκορπιούς συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα και το 2022. Η διαίσθησή τους είναι ιδιαίτερα έντονη και τα όνειρά τους μπορεί ακόμη και να σας σοκάρουν. Ενθαρρύνετε τα συναρπαστικά όνειρά τους, αλλά κρατήστε τα προσγειωμένα σε αυτόν τον κόσμο και διδάξετε τους πώς να φροντίζουν σχετικά με την υγεία και την ευεξία τους.! Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο είναι πιο πιεσμένα και θα χρειαστούν τη βοήθεια και τη στήριξη σας για μάθουν να συνεργάζονται με τους άλλους. Ο Δίας από τους Ιχθύες θα δώσει καλύτερη διάθεση, ευκαιρίες και βοήθειες που πρέπει να τα ενθαρρύνεται να εκμεταλλευτούν. Προσπαθήστε να περάσετε χρόνο μαζί ίσως με έναν περίπατο στη φύση, συζητώντας μαζί τους και δώστε προσοχή στα ξεχωριστά και προφητικά όνειρά τους. Η δημιουργικότητα τους είναι ενεργοποιημένη και ενδεχομένως να επιδείξουν νέες καλλιτεχνικές δεξιότητες που θα σας εκπλήξουν, ενώ η βοήθεια σας είναι πολύ σημαντική για να την εκφράσουν και να την εξελίξουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ : Το 2022 φέρνει αλλαγές και ευκαιρίες σε πολλά θέματα για τους μικρούς Τοξότες, με διασκεδαστικές ιδέες και νέα πράγματα στην καθημερινότητά τους που θα τους δώσουν κάποια ανακούφιση. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις διασκεδαστικές ιδέες που σκέφτονται και αναζητούν από σας να τις υλοποιήσετε παρέα. Το ζωηρό σας Τοξοτάκι εκ φύσεως έχει ανάγκη τις οικογενειακές εκδρομές και την έξοδος στην εξοχή, κάτι που αν δεν έχει θα πρέπει να του μεταμορφώσετε ένα χώρο του σπιτιού σε παιδική χαρά για να μπορεί να αισθάνεται ελεύθερο να κινηθεί όπως αυτό θέλει. Τα οικογενειακά παιχνίδια που δείχνουν τη συνοχή της οικογένειας θα το ικανοποιούν ιδιαίτερα φέτος και θα το κάνουν να νιώθει πιο σταθερά και οικεία! Φέτος το μικρό σας θα είναι πολύ εκδηλωτικό και θα σας δείχνει πολύ αγάπη! Ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά σας αν έχουν πλανήτες από την 20η -25η μοίρα Τοξότη γιατί μπορεί να νιώσουν κάποια δυσκολία μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον που θα τα πιέσει ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η χρονιά ξεκινά με την ισχυρή επίδραση της Αφροδίτης η οποία τονίζει τις επιθυμίες του μικρού σας και ιδιαίτερα από τέλος Ιανουαρίου και μετά που θα ορθοδρομήσει θα είναι ισχυρή βοήθεια για να γίνει το επίκεντρο όλων και να είναι ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο. Θα δείτε το μικρό σας Αιγόκερω να ανθίζει όσον αφορά την επικοινωνία, να χαμογελά και να διεκδικεί νέα πράγματα. Φέτος είναι μια καλή στιγμή για να του δείξετε να κοιτά λίγο την πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Θα παρατηρήσετε πως συνδέεται ευκολότερα με άλλους, πιο επικοινωνιακό ενώ θα σας ανακουφίσει βλέποντας το να λειτουργεί πιο χαλαρά και ώριμα χωρίς να πιέζετε υπερβολικά, εκτός από τα γεννημένα των τελευταίων ημερών που ακόμα πιέζονται από τον Πλούτωνα. Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα η βελτίωση της διάθεσης τους και η βελτίωση στις σχέσεις με τα αδέλφια τους! Αγκαλιάστε τις χαρούμενες στιγμές μαζί τους και δείξετε τους ότι η διασκέδαση είναι εξίσου σημαντική με την επιμέλεια και τη συνέπεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Το 2022 για το μικρός σας Υδροχόο είναι πολύ κοντά στα πλαίσια του προηγούμενου έτους . Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου θα έχουν κάποιες δυσκολίες και έχουν να πάρουν μερικά σημαντικά μαθήματα και οι γονείς θα πρέπει να λειτουργήσουν με προνοητικότητα για να τα στηρίξουν σε πιθανές απογοητεύσεις και ανατροπές . Ο Κρόνος από τον Υδροχόο εξακολουθεί να τους μαθαίνει την αξία του χρόνου, της τάξης και των κανόνων. Καλούνται να κάνουν πιο υπεύθυνες επιλογές, να αφήσουν συνήθειες που δεν αποδίδουν και να ακολουθήσουν νέες ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να είναι πιο αποτελεσματικοί και χαρούμενοι. Το παιδί σας φέτος πρέπει να μάθει τον τρόπο διαχείρισης χρόνου για να μην δυσκολεύεται τόσο με τις σχολικές του εργασίες αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του. Θα πρέπει να του διδάξετε την υπομονή και να γίνεται οι ίδιοι ένα πρότυπο υπομονής στο παιδί σας. Ενθαρρύνεται τον μικρό σας Υδροχόο να αγκαλιάσει τη μοναδικότητά του και να αυξήσει την αυτοπεποίθησή του χωρίς να επηρεάζεται η διάθεση του από συμπεριφορές και γεγονότα στο οικογενειακό περιβάλλον. Μάθετε το να διαχειρίζεται τις εξάρσεις και να κάνει μικρά και συνετά βήματα που δεν το εκθέτουν σε μεγάλες συγκρούσεις

ΙΧΘΥΕΣ : Το 2022 για το ψαράκι σας είναι μια ιδιαίτερα ευεργετική χρονιά με προοπτικές που πραγματικά θα μπορούσε να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής του. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο του ονείρου και με τον Δία στην ζωδιακή περιοχή του, η ευλογία, η τύχη και η εύνοια θα τους χαμογελάσουν και ένα όνειρο τους μπορεί να υλοποιηθεί, αρκεί να κάνουν τις απαραίτητες προσπάθειες για να το υλοποιήσουν. Να περιμένετε πως θα είναι μια σημαντική χρονιά για αυτά τα παιδιά και θα αισθάνονται αισιοδοξία, έμπνευση, δημιουργικότητα και ζωντάνια. Πρόθυμα για νέα ξεκινήματα και θα δείξουν στον κόσμο τι τα κάνει μοναδικά και ξεχωριστά. Εξαιρετική περίοδος για τον τομέα της μάθησης στα μικρά αλλά και των σπουδών για τα μεγαλύτερα παιδιά. Ενθαρρύνετε τα να δημιουργήσουν στον τομέα που νιώθουν δημιουργικά, όπως ζωγραφική, γράψιμο, μουσική και αγκαλιάστε τη δημιουργική του πλευρά για να το ενθαρρύνετε ώστε να μην κρύβει τα ταλέντα του!. Ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά σας αν έχουν πλανήτες από την 20η -25η μοίρα Ιχθύων να μην κάνουν λάθος επιλογές καθώς κάποιες φούσκες μπορεί να του φαίνονται σαν ευκαιρίες που θα το απογοητεύσουν.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

https://asteroskonis.webnode.gr/

facebook: @asteroskonis

https://astroran.webnode.gr/

facebook: @rania.markelli

© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε