Σεληνιακή Έκλειψη 19.11.2021 και Παιδιά

2021-11-09
Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay
Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay

Τι έχουν να διαχειριστούν οι γονείς με την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης του Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιείται στο γήινο και αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου στην 27ο ♉ 14'.

Οι εκλείψεις στην αστρολογία τείνουν να επιφέρουν ξαφνικές αποκαλύψεις και συγκλονιστικές ανατροπές, γι' αυτό προετοιμάζουμε τον εαυτό μας για κάποιες θεμελιακές αλλαγές που θα μας αναγκάσουν να βγούμε έξω από τη ζώνη άνεσής μας. Οι σεληνιακές εκλείψεις αφορούν πολικότητες και είναι πιο προσανατολισμένες στις σχέσεις, όπως η σχέση μας με την εργασία, με την υγεία και το σώμα μας, τα παιδιά. Ενεργοποιούν την επίγνωση του τι χρειαζόμαστε ή τι λείπει σε κάποιους τομείς της ζωής μας. Η Σελήνη κατέχει μια σημαντική θέση στη ζωή των παιδιών. Αντιπροσωπεύει τη συναισθηματική ανταπόκριση των παιδιών στα ερεθίσματα που δέχονται και τη σχέση με τη μητέρα.

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, το ζητούμενο είναι να είμαστε υπομονετικοί και ήρεμοι στις συνθήκες και τις αλλαγές που συμβαίνουν. Αυτή η Έκλειψη μας πιέζει να δούμε πιο προσεκτικά τις ανάγκες, τις ελλείψεις και τις επιθυμίες μας για να βρούμε την ισορροπία μεταξύ των περιοχών της ζωής που κυβερνούνται από τον Ταύρο και το Σκορπιό. Είναι μια στιγμή που τα πράγματα που δημιουργήθηκαν κάτω από την επιφάνεια έρχονται στο φως. Η έκλειψη αυτή φωτίζει τη σύγκρουση μεταξύ ενεργειών του Ταύρου-Σκορπιού, της διατήρησης, μορφής και μεταμόρφωσης. Θα πρέπει να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ των δύο ενεργειών χωρίς να παραμελήσουμε κανένα από τα δύο άκρα του άξονα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αυτοπροστασία και σε ότι μπορεί να τη διαταράσσει, τις βασικές μας ανάγκες και επιθυμίες, ενώ κρίνεται απαραίτητο να κινούμαστε με προσεγμένες κινήσεις, με υγιές πείσμα για να διατηρήσουμε την συναισθηματική ηρεμία χωρίς ακραίες μεταπτώσεις.

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει κυρίως ψυχολογικά τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόο, που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Καλούμαστε με την υπομονή και την εργατικότητα του Ταύρου να παραμείνουμε σε επαφή με τον εαυτό μας και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, καθώς είναι η πρώτη έκλειψη που πραγματοποιείται από το 2014 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί την αρχή ενός σημαντικού και αναπόφευκτου κύκλου αλλαγών που σχετίζονται με τις αξίες, τα υπάρχοντά μας. Θα ακολουθήσουν άλλες επτά εκλείψεις σε αυτόν τον άξονα για τα επόμενα δύο χρόνια που θα δώσουν την κοσμική ώθηση για να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή μας. Συνεπώς θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που προκύπτουν τώρα, να τα επεξεργαστούμε καθώς προετοιμάζεται ο δρόμος για αυτά που θα εξελιχθούν τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Δίας συμμετέχει στο σχήμα οπότε οι μεγάλες υποσχέσεις και η υπερβολή χαρακτηρίζει την δυναμική της Έκλειψης, αλλά ταυτόχρονα συνυπάρχει και η προστατευτική του ιδιότητα. Η έκλειψη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα και τετραγωνίζει τον Δία, έτσι μια κρίση ή ξαφνική επίγνωση μιας έλλειψης, αυξάνει την επιμονή αλλά μας δίνει και την χρυσή ευκαιρία να εξερευνήσουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό υπόσχεται εκπλήξεις και δυναμικές αλλαγές. Είναι η στιγμή που η ενέργεια του σύμπαντος απαιτεί να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να αφήσουμε πίσω τις πεποιθήσεις που έχουν χτιστεί μέσα μας. Μέσα στους επόμενους μήνες όπως θα εξελιχθεί, θα ανακαλύψουμε τι σημαίνει αυτό για εμάς και πως θα διαμορφωθεί η ασφάλεια μας, με ποιες δυνατότητες και εμπειρίες θα βρούμε την προσωπική μας άνεση και τις νέες αξίες. Η παρουσία του Άρη, πυροδοτεί συναισθηματικές πιέσεις και συναισθηματικές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσουν προβληματάκια.

Οι περιοχές της ζωής που ενεργοποιούνται από την έκλειψη μπορεί να υποστούν αναπόφευκτες μεταβολές μέσα από τις οποίες το μονοπάτι της εξέλιξης γίνεται πιο ξεκάθαρο για να προχωρήσουμε μπροστά. Οι επιδράσεις στις εκλείψεις είναι εξαιρετικά ατομικές - σύμφωνα με το προσωπικό ωροσκόπιο- σε ένα γενικό πλαίσιο όμως μπορεί να είμαστε όλοι ευερέθιστοι και να μην ξέρουμε ακριβώς το γιατί!

Τα μικρά παιδιά είναι πιο ευαίσθητα στις αλλαγές του περιβάλλοντος και πιο ανοιχτά στις δονήσεις που συμβαίνουν στο περιβάλλον τους. Με την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης και Πανσελήνου κάποια θέματα μεγεθύνονται!

Οι μητέρες συχνά αναζητούν συμβουλές και οδηγίες για το πώς επηρεάζει τα παιδιά το φαινόμενο αυτό; Με ποιο τρόπο μπορούν οι γονείς να αντιληφθούν, να κατανοήσουν και να συμπεριφερθούν στην αλλαγή της συμπεριφορά τους; Πως μπορούν να βρουν τον τρόπο να τα διευκολύνουν και να βοηθήσουν να περάσουν αυτή την επιρροή; Ας δούμε με διακριτικότητα και ευαισθησία τις συμπεριφορές του παιδιού και ας γνωρίσουμε τις ιδέες και τις σκέψεις του μέσα από την αστρολογία σαν μια γενική πληροφορία στο πως επηρεάζονται οι εμπειρίες της καθημερινότητας του. Η έκλειψη αυτή ζητά να αφουγκραστούν οι γονείς τις ανάγκες τους και να προσεγγίσουν τον τομέα που τα επηρεάζει με περισσότερη προσοχή και Αγάπη!

Η προσέγγιση της έκλειψης είναι μια γενική προδιάθεση που μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά στα παιδιά. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας στο άκουσμα της λέξης "έκλειψης" και να θυμάστε πως ο βασικός παράγοντας που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο είμαστε εμείς οι ίδιοι!!

♈Κριός: 21 Μαρτίου-20 Απριλίου

Το παιδί Κριός με την έκλειψη Σελήνης της 19/11 στον δεύτερο οίκο, μπορεί να εκφράζει πιο έντονα την επιθυμία να έχει όλα τα υλικά πράγματα που βλέπει γύρω του. Στο επίκεντρο του μπαίνουν συναισθηματικές και υλικές ανάγκες και θέματα όπως- τι είναι δικό σου και τι δικό μου. Φροντίζετε την σωματική του κατάσταση και τη φυσική του υγεία καθώς έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ιώσεις και κρυολογήματα. Οι γονείς πρέπει να το βοηθήσουν να εξασκηθεί στην υπομονή και να μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του σε ψυχικούς πόρους και τα συναισθήματα του αλλά και τις υλικές του απαιτήσεις. Ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ερμής είναι βοηθητικά για να εξομαλύνουν τις συναισθηματικές του ανασφάλειες ιδιαίτερα αν ασχολούνται με τις καλλιτεχνικές τους κλίσεις. Η επιθυμία του για διασκέδαση και κοινωνικότητα θα είναι έντονη ενώ κερδίζει πολύ καλές εντυπώσεις.

♉Ταύρος: 21 Απριλίου-20 Μαΐου

Το παιδί Ταύρος με τη Σεληνιακή Έκλειψη στον πρώτο οίκο επηρεάζεται άμεσα με την Έκλειψη της 19/11. Η ιδιοσυγκρασία του χαρακτηρίζεται από τον ήρεμο χαρακτήρα του αλλά αυτό το διάστημα θα παρατηρήσετε να υπάρχει ανησυχία στη συμπεριφορά του και μια περίεργη επιθετικότητα. Ο μικρός Ταύρος αισθάνεται έντονη ανησυχία καθώς δοκιμάζεται η εικόνα του και οι προσωπικές του σχέσεις με το περιβάλλον, συνθήκη που του δημιουργεί ανασφάλεια στο πως μπορεί να πετύχει τη σταθερότητα και τη ρουτίνα που έχει ανάγκη. Δυσκολεύετε να αφήσει τις ιδέες και να αποδεχτεί τις αλλαγές. Οι γονείς οφείλουν μέσα από την κατανόηση και το διάλογο να δείξουν στα παιδιά τον τρόπο για να χειρίζονται τα συναισθήματά τους καθώς και ποιες είναι οι συνέπειες του να είσαι πεισματάρης και ισχυρογνώμονας. Πρέπει να στηρίξουν το παιδί να αφήνει πίσω του ό,τι το περιορίζει να εξελιχθεί και να βγει κερδισμένο. Στηρίξετε το να επαναπροσδιορίσει την προσωπικότητα του και να βρει μια ισορροπία μεταξύ αυτονομίας και εξάρτησης. Αισθάνεται συναισθηματική φόρτιση και έχει ανάγκη το σεβασμό σας για τις ανησυχίες του.

♊Δίδυμοι: 21 Μαΐου-20 Ιουνίου

Το παιδί Δίδυμος με τη Σεληνιακή έκλειψη στον δωδέκατο οίκο του, παρατηρούμε να έχει ανάγκη για ξεκούραση και πνευματική ανανέωση. Οι πλούσιες καθημερινές του δραστηριότητες το στρεσάρουν και πιθανόν να το βλέπεται ελαφρά κουρασμένο. Μπορεί να νιώθει μια απροσδιόριστη ανασφάλεια και έχει ανάγκη να υποστηρίξετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του. Τα συναισθήματα του διογκώνονται και κάποιοι φόβοι που αφορούν απώλειες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Οι γονείς οφείλεται να είστε κοντά του και να το βοηθήσετε κάνοντας πιο φιλική την καθημερινότητά του για να ισορροπήσει και ίσως κάποια διαστήματα να μειώνει κάποιες δραστηριότητες του. Επιπλέον δώστε προσοχή στην υγεία του γιατί μπορεί να είναι επιρρεπής σε μολύνσεις και ιώσεις.

♋Καρκίνος: 21 Ιουνίου-20 Ιουλίου

Τα μικρά Καρκινάκια με τη Σεληνιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο, αναζητούν την επιβεβαίωση από φίλους και ομαδικές δραστηριότητες. Οι φιλικές τους σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν καθώς μπορεί να μην μπορεί αυτό το διάστημα το παιδί  να κατανοήσει κάποιες συμπεριφορές και το κατακλύζουν ανασφάλειες. Κάποιοι στόχοι που δραστηριοποιείται μπορεί να έχουν κάποιες δυσκολίες και θα πρέπει να ενδυναμώσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στις δυνάμεις του. Βοηθήστε αυτό το διάστημα να μπορέσει να επαναπροσδιορίσει τις αξίες του και τι θέλει να πετύχει αναγνωρίζοντας τις ικανότητες του. Η ζήλεια και η κτητικότητα δεν το βοηθούν να συνάψει τις φιλικές σχέσεις που έχει ανάγκη. Δείξτε του την αγάπη σας και αυτό με τη σειρά του θα κερδίσει την αγάπη μέσα στις φιλικές του σχέσεις.

♌Λέων: 21 Ιουλίου-20 Αυγούστου

Η έκλειψη Σελήνης στο μικρό Λιοντάρι γίνεται στον άξονα της οικογένειας και θα επηρεάσει τη σταθερότητα του οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως υπάρχουν συνθήκες που του προκαλούν νευρικότητα και ανησυχία ή και κάποιες εντάσεις με ένα γονέα. Θέλει εκ φύσεως να αισθάνεται πρωταγωνιστής και ίσως τελευταία να αισθάνεται πως έχει χάσει αυτό το ρόλο. Στο επίκεντρό του βρίσκονται στόχοι που θέλει να υλοποιήσει αλλά αποσπάται η προσοχή του με αποτέλεσμα την ασταθή συμπεριφορά του στο περιβάλλον του. Αν βρίσκεται σε ηλικία που θα πρέπει να ασχοληθεί με ζητήματα σταδιοδρομίας ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσει τους στόχους του. Οι γονείς καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στις τολμηρές αντιδράσεις του και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να δυναμώσετε τις ικανότητες του. Ελαττώστε του το άγχος και δώστε προσοχή στις συνήθειες του, τη διατροφή για να μην επιβαρύνουν την υγεία του.

♍Παρθένος 21 Αυγούστου -19 Σεπτεμβρίου

Η έκλειψη Σελήνης στο παιδί της Παρθένου δοκιμάζει τις προσωπικές του πεποιθήσεις. Οι ανησυχίες του επικεντρώνονται σε θέματα μάθησης, σπουδών και μπορεί να υπάρξει μια σημαντική αρχή ή κορύφωση στην εκπαίδευση. Έχει έντονη ανάγκη την δίκαιη μεταχείριση σε κάθε υλική απόλαυση και ίσως λειτουργήσει υπερβολικά αν αισθανθεί ότι αδικείται. Μπορεί να κάνει ειλικρινής προσπάθειες στο σχολείο αυτό το διάστημα, αλλά να μην τα καταφέρνει να πάρει τους ανάλογους βαθμούς και αισθάνεται αμηχανία και νευρικότητα αν νιώθει ότι γνωρίζει λιγότερα από όσα πρέπει. Δώστε του όλα τα ωραία όνειρα που μπορεί να χωρέσει στην καρδιά του για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της συναισθηματικής του ισορροπίας. Επίσης τα χρώματα και οι ήχοι θα επηρεάσουν βαθιά την αντίληψή του και θα επιδράσουν θετικά στην ανησυχία του. Προσέχετε το μικρό σε μετακινήσεις του, θέματα υγείας και διαμορφώστε τις εμπειρίες που του αλλάζουν τον τρόπο ζωής.

♎ Ζυγός: 20 Σεπτεμβρίου-20 Οκτωβρίου

Η σεληνιακή έκλειψη στο μικρό Ζυγό συμβαίνει σε μια περιοχή που πρέπει να εξισορροπήσει με προσοχή τις ανάγκες του με τις ανάγκες των άλλων για να αισθάνεται άνετα και ασφαλής. Η ένταση αυτή μπορεί να το κάνει να δείχνει μια ανισόρροπη εικόνα και πρέπει να καλμάρουν οι γονείς τη συναισθηματική του ένταση για να ξεμπλοκάρει. Μπορεί να αισθάνεται αρκετή πίεση μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και να βιώνει αλλαγές σε κανόνες, ίσως μια νέα πραγματικότητα, που του προσθέτει ανησυχία. Βοηθείστε το να βρει πρακτικές λύσεις που θα το κάνουν πιο ευτυχισμένο. Δώστε του τα καλά και σταθερά μηνύματα που έχει ανάγκη για να αντλεί τη δύναμη να προσαρμόζεται στις αλλαγές και να μην τρομάζει.

♏Σκορπιός: 21 Οκτωβρίου-20 Νοεμβρίου

Με τη Σεληνιακή έκλειψη το παιδί Σκορπιός επηρεάζεται στις διαπροσωπικές του σχέσεις και δοκιμάζονται οι σχέσεις και οι φιλίες του. Το παιδί Σκορπιός συνήθως απολαμβάνει τον καλό καβγά και την καλή μάχη με την πρόθεση να κερδίσει. Ο συμβιβασμός δεν είναι το δυνατό χαρτί του. Ήρθε η ώρα όμως τώρα να δοκιμαστεί από μικρό στο πώς να μάθει να συμβιβάζει τα θέλω του και τις ανάγκες του με τις ανάγκες του άλλου. Μπορεί ξαφνικά να έχει περισσότερες κοινωνικές επαφές και χρειάζεται ευκαιρίες για να διοχετεύσει την τεράστια μποτιλιαρισμένη ενέργεια του και την έντονη περιέργεια του σε φυσικές δραστηριότητες. Οι γονείς όμορφα και με μια προσεκτική καθοδήγηση μπορούν να του δώσουν λογικές εξηγήσεις για να μπορεί να φτιάξει τις σχέσεις του με τους συνομήλικους του και να διαχειριστεί το θυμό του.

♐Τοξότης: 21 Νοεμβρίου-20 Δεκεμβρίου

Με τη Σεληνιακή Έκλειψη ο μικρός Τοξότης έχει μια πιο δραστήρια περίοδος στην καθημερινότητας του και αλλαγές στις συνήθειες του. Η έντονη δραστηριότητα μπορεί να εξαντλήσει τις αντοχές του και να επηρεάσει την υγεία του. Επιπλέον η ανησυχίες που μπορεί να νιώθει και η ανασφάλεια μπορεί να του δημιουργήσουν ψυχολογική κόπωση. 'Ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης θα βοηθήσει να νιώθει πιο ισορροπημένο και ασφαλή. Θα πρέπει να μάθει να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό του , το φυσικό του σώμα. Ίσως να εναλλάσσετε συχνά η διάθεση του και να έχει ξεσπάσματα που μπορεί να σας αναστατώσουν. Οι γονείς θα πρέπει να εκφράζουν με στενή επαφή την στοργή τους και με γλυκύτητα απαντώντας σε κάθε απορία του, για να μην αποσύρεται μόνο του και διογκώνει τις ανησυχίες του. Προσοχή στα ατυχήματα λόγω αδεξιότητας

♑Αιγόκερως: 21 Δεκεμβρίου-20 Ιανουαρίου

Με τη Σεληνιακή Έκλειψη το παιδί Αιγόκερως έχει ιδιαίτερη ανάγκη να εκφραστεί συναισθηματικά και υπάρχουν έντονες διακυμάνσεις σε αυτά που το ευχαριστούν. Επηρεάζεται η δημιουργική του διάθεση και οτιδήποτε του φέρνει χαρά και ευτυχία. Η υπερβολή της ενέργειας του Δία δείχνει πως οι προσωπικές απαιτήσεις των μεγάλων στόχων που βάζει μπορεί να επισκιάζουν τις δραστηριότητες που του δίνουν ευχαρίστηση. Επίσης πιθανό να βιώνει ανασφάλεια για αλλαγές που αφορούν ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που ξεκίνησε τώρα και να χρειάζεται περισσότερο την προσοχή ή την παρακίνηση σας για να κάνει βήματα που διστάζει. Μπορεί να έχει διακυμάνσεις σε θέματα αυτοεκτίμησης και για να αποδείξει την αξία του να παίρνει ρίσκα που θα σας προβληματίσουν. Οι γονείς θα πρέπει να ελέγξουν τα δικά τους συναισθήματα θυμού και οργής σε κάθε περίπτωση, σχετικά με ζητήματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και να φροντίσουν να τα ανταμείψουν για τις προσπάθειες τους.

♒Υδροχόος: 21 Ιανουαρίου- 20 Φεβρουαρίου

Με τη Σεληνιακή Έκλειψη για το μικρό Υδροχόο, οι συνθήκες που επικρατούν μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να του προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα αντιδραστικό σε σχέση με τους γονείς ή να υπάρχουν οικογενειακά θέματα που δημιουργούν κόντρες και χρειάζεται την προσοχή των γονιών. Οι απαιτήσεις των γονιών μπορεί να είναι μεγάλες και δαπανά τεράστια ενέργεια για να μπορεί να ανταπεξέλθει. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα πρέπει να βάλουν προτεραιότητες σε θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία τους και να διαχειριστούν τις αλλαγές με υπομονή και ψύχραιμα. Η εσωτερική τους ένταση είναι μεγάλη και οι γονείς θα πρέπει να φροντίσουν να ισορροπήσουν σώμα και πνεύμα για να διαχειριστούν θέματα συμπεριφοράς.


♓Ιχθύες 21 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Με τη Σεληνιακή Έκλειψη το παιδί Ιχθύς, μπορεί να αλλάζει τρόπο σκέψης και η επικοινωνία του στο σχολείο ή με τα αδέρφια του μπορεί να δοκιμαστεί και να προβληματίσει τους γονείς.

Η καθημερινή ρουτίνα μπορεί να αλλάξει δραματικά και στα σχέδια εκπαίδευσης μπορεί να αποκτήσει μια εντελώς διαφορετική οπτική. Αναστατώσεις μπορεί να υπάρξουν στις φιλίες τους και εκνευρισμός . Θα νιώσει πιο ασφαλή και προστατευμένο αν το βοηθήσετε να διαχειριστεί τα έντονα συναισθήματα του και να αντιδρά με τον κατάλληλο τρόπο.


**Αν το φαινόμενο της Έκλειψης συμβαίνει σε στενή όψη με τους πλανήτες ενός ωροσκοπίου τότε διαμορφώνονται τα γεγονότα και οι αλλαγές σε σχέση με τα θέματα του Πλανήτη. Όταν η έκλειψη αγγίζει:

Ήλιο: Επηρεάζει τη ζωτικότητα και την υγεία. Καλούμαστε να δούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να αυξήσουμε τη ζωτικότητα μας και να βγούμε δυναμικά μπροστά για να προχωρήσουμε.

Σελήνη: Επηρεάζει το συναισθηματικό κόσμο και τις προσωπικές συνήθειες. Δημιουργείται μια υποκίνηση στο ποιες συμπεριφορές πρέπει να αλλάξουν για την συναισθηματική μας εξέλιξη.

Ερμή : Επηρεάζει το περιεχόμενο της σκέψης των παιδιών, τη διανοητική διαδικασία, θέματα μετακίνησης, οι επικοινωνίες και τα νεαρά πρόσωπα της οικογένειας, αναταραχές στην εκπαίδευση. Δημιουργείται ένα σκούντημα να δούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να αλλάξουμε σκέψεις, ιδέες και νοοτροπία.

Αφροδίτη: Επηρεάζει τη στοργή και την αγάπη που έχουμε ανάγκη, την κοινωνική ζωή και τη διασκέδαση. Επίσης θέματα που σχετίζονται με το φαγητό, το ντύσιμο.

Άρη: Μπορεί να πυροδοτήσει συσσωρευμένο θυμό. Καλούμαστε να αλλάξουμε το τρόπο που λειτουργούμε, επηρεάζει το δυναμισμό και την ενέργεια με δύσκολες όψεις θέλει προσοχή σε ατυχήματα, ακόμα και ζητήματα υγείας, ιώσεις (πυρετό).

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

                                                          https://asteroskonis.webnode.gr/

facebook: @asteroskonis

https://astroran.webnode.gr/

facebook: @rania.markelli


© 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!