Ο Ωροσκόπος

2021-02-18

Ο ωροσκόπος

Ένα σημαντικό σημείο της κατανόησης ενός αστρολογικού χάρτη είναι ο Ωροσκόπος. Το ζώδιο και ο ωροσκόπος παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για το χαρακτήρα του ατόμου.Ο Ζωδιακός Κύκλος φαίνεται να κάνει μια περιστροφή κάθε 24ωρο λόγω της περιστροφής της γης γύρω από τον άξονα της. Την στιγμή της γέννησης κάθε ατόμου ένα από τα δώδεκα ζώδια βρισκόταν στον ανατολικό ορίζοντα δείχνοντας το σημείο του Ωροσκόπου. 

 Το Ζώδιο περιγράφει την ατομικότητα και ο Ωροσκόπος αποκαλύπτει την προσωπικότητα. Επηρεάζει την σωματική εμφάνιση και το πώς παρουσιάζετε την ατομικότητα σας στην καθημερινή ζωή. 

Αν ο ωροσκόπος βρίσκεται σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) δηλώνει άτομα ενθουσιώδεις, αισιόδοξα και γεμάτα ενέργεια. 

Αν βρίσκεται σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) δηλώνει άτομα πιο προσεκτικά, επιφυλακτικά και σοβαρά. 

Αν ο ωροσκόπος βρίσκεται σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος) δηλώνει άτομα κοινωνικά, φιλικά, επικοινωνιακά. 

Αν ο Ωροσκόπος βρίσκεται σε ζώδιο του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) δηλώνει άτομα συναισθηματικά, διαισθητικά και ευαίσθητα.

Αν δεν είναι γνωστή η ώρα γεννήσεως σας, κάποιοι αστρολόγοι βάζουν συνήθως 6 το πρωί και ερμηνεύουν με το ζώδιο στον πρώτο οίκο. © 2021 Asteroskonis - Αστρολογία και Παιδιά..🤴..by Rania Markelli
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε